10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCampanie de determinare a glicemiei, la Pharma Plus

Campanie de determinare a glicemiei, la Pharma Plus

Pharma Plus organizează, în luna aprilie, o amplă campanie de determinare a glicemiei în trei din cele cinci locații din Craiova. Își pot testa glicemia, în mod gratuit, toate persoanele care merg la farmacie, fără să fie nevoite să achiziționeze vreun produs.
Prima zi de testare va fi miercuri, 5 aprilie, și va avea loc la farmacia Pharma Plus, Piața Unirii, la Pasajul Suprateran. Cea de-a doua zi este programată pentru 12 aprilie, la farmacia Pharma Plus din strada Lalelelor, bl. D5, sc.1, ap.2, în zona Ciupercă, lângă CEC BANK, iar ultima zi a campaniei de determinare a glicemiei va fi pe 13 aprilie și vor beneficia de ea cei care merg la farmacia Pharma Plus din Calea București, bl. N3 – N4, parter, vizavi de stația OMV. Intervalul orar de determinare a glicemiei, în toate cele trei farmacii Pharma Plus, este cuprins între orele 8.00 – 12.00.
De peste 15 ani pe piața farmaceutică locală, Pharma Plus aduce un plus de sănătate printr-o gamă variată de produse la prețuri avantajoase. Din respect pentru pacienți, Pharma Plus facilitează accesul la oferte și servicii farmaceutice mai bune și la prețuri corecte, fără să fie nevoie de un card de fidelitate. În farmacii găsești o echipă tânără și energică de specialiști în sănătate, pregătită pentru a-ți acorda consiliere individuală de specialitate.
Farmaciile Pharma Plus au contracte de colaborare cu CAS Dolj în vederea eliberării rețetelor gratuite și compensate, inclusiv antidiabetice și produse oncologice, iar farmacia de la Piața Unirii și cu CAS OPSNAJ.
Mai mult, puteți beneficia lunar de reduceri, oferte speciale și premii surpriză.
Misiunea Pharma Plus este de a ajuta pacienții prin sfaturi și recomandări profesioniste pentru o gamă largă de produse din categoria farmaceutice și parafarmaceutice, cosmetice și dermatocosmetice, produse din gama „mama și copilul“, aparatură medicală și teste de diagnosticare.
Descoperă ofertele Pharma Plus pe www.pharmaplus.ro și în cele cinci locuri din Craiova: Piața Unirii, bl. N, parter – zona Pasaj suprateran, bulevardul 1 Mai, zona Spital Județean nr. 1, str. Calea București, bl. N3 – N4, parter – vizavi de stația OMV, str. Calea București, nr. 105, bl. A1, sc. 1 – zona Institut și str. Lalelelor, bl. D5, sc. 1, ap. 2, zona Ciupercă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS