8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajVladimirescu Residence 2 ridică ştacheta în domeniul imobiliar

Vladimirescu Residence 2 ridică ştacheta în domeniul imobiliar

După succesul înregistrat de proiectul imobiliar Vladimirescu Residence, o vilă cu şase apartamente construită pe strada Tudor Vladimirescu din Craiova, dezvoltatorul imobiliar care a stat în spatele acestuia a lansat, printr-o nouă construcţie, o adevărată provocare pentru concurenţă. Vladimirescu Residence 2 este aproape gata, iar noua vilă, cu 12 apartamente cu 2 şi 3 camere şi 4 garsoniere, a ridicat şi mai mult standardele. „După ce apartamentele primei vile s-au vândut foarte repede, am decis să continuăm povestea, dar să ne autodepăşim. Noua construcţie are, faţă de prima, lift, deşi este vorba doar de o clădire P+2, grădini separate, locuri de parcare individuale, curte interioară, videointerfon. Totul a fost gândit în detaliu şi având mereu în vedere rafinamentul şi bunul gust. Imobilul este anvelopat cu vată bazaltică, cred că este o premieră pentru o clădire de locatari din oraş”, povesteşte managerul proiectului. Un lucru realmente inedit este, însă, documentarea foto-video a construcţiei, de la momentul zero până la final, care aduce transparenţă totală pe o piaţă unde incertitudinea atârnă adesea asupra clădirilor noi. „Pentru a pune capăt celor mai mici dubii privind modului de construire, a materialelor folosite, a respectării proiectului, am decis să filmăm şi să fotografiem totul pe etape, iar potenţialii clienţi vor primi din partea noastră un DVD cu toate aceste date, pentru a se convinge singuri de calitatea lucrărilor.”

Apartamentele şi garsonierele Vladimirescu Residence vor fi disponibile la cheie, cu finisaje de cel mai înalt nivel, de provenienţă nemţească şi italiană, cu centrală termică şi obiecte sanitare. Apartamentele cu două camere au suprafeţe de 52 şi 65mp, cele cu trei camere de 71 şi 78mp, garsonierele de la ultimul nivel sunt prevăzute cu terase spaţioase, de 25mp, şi există posibilitatea transformării a două garsoniere în penthouse.

Pentru detalii şi informaţii privind fiecare locuinţă, dezvoltatorul a creat platforma online www.vladimirescuresidence.ro, unde pot fi urmărite toate noutăţile privind  proiectul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS