16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOfertă de primăvară la MHS Motors Craiova

Ofertă de primăvară la MHS Motors Craiova

Craiovenii care au trecut în weekendul trecut prin Electroputere Parc Mall au avut ocazia să se informeze despre oferta de primăvară BMW a MHS Motors Craiova, membru Automobile Bavaria Group. Este vorba despre cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, iar reprezentanţa Craiova a acesteia, MHS Motors, este una dintre cele mai dinamice din ţară.
Clienții care apelează la această reprezentanță au ocazia nu doar să achiziționeze un autoturism de lux, ci și să interacționeze cu una dintre cele mai profesioniste echipe de consultanță în domeniu.
Reprezentanţii MHS Motors Craiova asigură nu doar consultanţă clienţilor care doresc să cumpere un autoturism, astfel încât aceştia să poată face cea mai bună alegere, dar oferă şi servicii postvânzare și oferte de service cu prețuri speciale pe tot parcursul anului, pentru a se asigura de faptul că gradul de satisfacţie al clienţilor este maxim.
Unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă asigurarea unor servicii de bună calitate clienţilor care apelează la service. MHS Motors din Craiova deţine singurul service autorizat BMW din Oltenia care respectă toate standardele BMW în materie de procese de lucru, dotări, personal specializat şi certificat de producător.
Între 17 martie și 29 aprilie, service-ul BMW al MHS Motors Craiova are o ofertă ce include verificarea de primăvară, schimbul și depozitarea roților, reduceri de până la 20% la piesele înlocuite, pachete de frânare ce includ kitul de plăcuțe de frână, senzor de uzură, spray de frână, pachet de igienizare plus microfiltru sau anvelope de vară, toate acestea la prețuri promoționale. Toate detaliile ofertei se află pe siteul www.bmw-mhs.ro.
În plus, MHS Motors oferă, prin Centrul de Competență pentru mașinile rulate, servicii de cea mai bună calitate cum sunt: buy back și trade in, garanție 24 de luni, istoric de service şi kilometri certificați, verificare tehnică certificată, piese și accesorii auto de origine. Cei care doresc amănunte pot accesa siteul www.BavariaUsedCars.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS