12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa Cișmea Mârșani pregătește Ziua Porților Deschise

La Cișmea Mârșani pregătește Ziua Porților Deschise

Complexul de evenimente La Cișmea Mârșani va găzdui, pe 8 aprilie, cea de-a doua ediție Demo Nunta. Demo Nunta este titulatura sub care organizatorii au pus la cale o zi a porților deschise, cu acces liber, în care viitorii miri vor avea ocazia să urmărească demonstrații de momente specifice nunților, de la probe de machiaj până la momente artistice, se vor familiariza cu facilitățile oferite de complexul La Cișmea și vor putea face cunoștință cu furnizori de servicii din domeniu, toate pentru a-i ajuta în pregătirea marelui eveniment.

Participanții pot degusta noile meniuri, cu preparate speciale, proaspăt introduse de bucătarii La Cișmea după cursurile de perfecționare urmate la începutul anului la Școala Bella Italia. „Exact așa cum am spus anul trecut, când am inaugurat această zi demonstrativă, de unde și numele Demo Nunta, ne dorim să facem o tradiție și să le oferim perechilor, anual, posibilitatea să se inspire, să se informeze, să facă alegeri și toate să se întâmple într-o atmosferă relaxată. Pregătirea nunții nu trebuie să fie un stres. La Demo Nunta, La Cișmea Mârșani nu doar că își deschide porțile pentru ca mirii, nașii, prietenii și familiile lor să poată cunoaște în detaliu colțul nostru de rai, cu saloanele de evenimente, grădină, lac și ponton. Pe lângă asta, aducem alături de noi profesioniști din domeniul organizării de evenimente, de la artiști până la designeri de rochii de mireasă, pantofi, cofetării, ateliere de decorațiuni și aranjamente florale, furnizori de băuturi, fotografi, artiști make-up și mulți alții“, anunță Cristian Cîrjaliu, administratorul complexului La Cișmea.

Demo Nunta este un eveniment cu acces liber, astfel că toți cei care își planifică nunta sunt bineveniți. „Îi vom avea alături de noi, la această ediție, pe Reyna Vox, care va asigura și un moment de muzică disco live, Camelia Bălmău, cu un program de muzică populară, formația UNIC. Vom avea un moment de dansuri grecești, unul de dansuri de societate. Vor fi, printre alții, prezenți Magazinul de torturi, Le Baron, designerul Adina Constantinescu, Jeunesse Decor. Suntem convinși că va fi o zi plină și frumoasă, la fel ca anul trecut“.

Detalii și noutăți despre eveniment puteți urmări și pe pagina de facebook La Cișmea Mârșani.

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS