3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHARMONY DECOR – un show room dedicat amenajărilor interioare

HARMONY DECOR – un show room dedicat amenajărilor interioare


Când circuli cu mașina pe Centura de Nord a Craiovei, pe partea dreaptă cum mergi dinspre sensul giratoriu din Barieră Vâlcii către Tancodrom, iese în evidență o clădire roșie, impunătoare. Este noul sediu al firmei HARMONY DECOR, care are amenajat în interior un show room de materiale de construcții și amenajări interioare.

Poposind aici, am fost plăcut surprinși să găsim multe produse noi, unele chiar unice, pe care nu le-am întâlnit în alte magazine cu același profil din orașul nostru. Pentru a afla mai multe amănunte despre această firmă și despre produsele pe care le oferă, am stat de vorba cu administratorul HARMONY DECOR, dl. Claudiu Milu.

Reporter: De când există pe piață firma HARMONY DECOR?

Claudiu Milu: Suntem o firmă înființată în anul 2004, având ca principal obiect de activitate distribuția de materiale pentru amenajări interioare în zona Olteniei. Firma a crescut pas cu pas, în prezent numărând peste 20 de angajați. În același timp, ne-am extins aria de activitate și am diversificat portofoliul de produse.

Până anul trecut, activitatea firmei s-a axat în principal pe colaborarea cu magazinele și depozitele de materiale de construcții, HARMONY DECOR devenind unul dintre cei mai cunoscuți  distribuitori în aproape zece județe, din Oltenia și nu numai. Din vara anului 2016, după finalizarea investiției de pe Centura de Nord, DN 65F, km 7+600, ne-am mutat centrul logistic în această nouă locație, unde am amenajat și un show room de prezentare a materialelor de construcții și amenajări interioare pe care le comercializăm.

Reporter: Ce produse pot găsi aici clienții dumneavoastră?

Claudiu Milu: Multe din produsele expuse în acest spațiu sunt dedicate amenajărilor interioare și finisajelor cu un deosebit rol decorativ. Dintre acestea, se detașează gama noastră de galerii metalice și rolete pentru fereastră. Putem afirma că suntem în măsură să satisfacem aproape orice cerință și idee de decorare a unei ferestre prin varietatea de modele, culori, tipuri de material și soluții de montaj.

Reporter: Am observat în show room-ul dumneavoastră o serie de produse pe care nu le-am întâlnit în alte magazine. Puteți să ne dați mai multe detalii?

Claudiu Milu: Dacă este să ne referim la gama produselor cu caracter unic, avem un sortiment extrem de variat de tapet pentru decorarea pereților, de la renumiți producători europeni, precum Aș Creation, Komar, Hohenberger, Marburg, Sirpi, Smith&Fellows. În toată această varietate puteți găsi tapet clasic, tapet pentru copii, fototapet, tapet din fibră de sticlă sau tapet cu rol arhitectural.

Propunem, de asemenea, clienților noștri sisteme de placare a pardoselilor cu plăci de gresie porțelanată rectificată de dimensiuni mari, de până la 1,20 m x 1,20 m, dar și o colecție de parchet laminat din toate clasele de trafic, împreună cu izolatori profesionali și sisteme complete de plintă și profile pentru pardoseli.

Vrem să remarcați în special gama noastră de plintă albă din MDF și mai ales din Videllit, cu lățimi până la 15 cm și foarte multe modele decorative, pe care le puteți găsi în permanență la noi pe stoc și care satisfac un nou trend în ceea ce privește amenajarea și decorarea pardoselilor.

Tot la noi puteți găsi, de asemenea, sisteme costructive complete de la producători autohtoni consacrați, precum Rigips, sisteme de izolații termice de la Isover sau produse pentru finisaje și hidroizolații de la Ceresit.

Nu în ultimul rând, vă recomandăm produse sanitare de calitate superioară, vopsele profesionale pentru decorarea pereților și tavanelor, dar și o vastă colecție de uși de interior din gama Naturen, pe care le găsiți expuse în show room.

Reporter: Când vă pot găsi clienții la acest show room?

Claudiu Milu: Noi îi invităm cu drag în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00-18.00, și sâmbăta, între orele 8.00-14.00. Cei care doresc, pot să ne viziteze și pe site-ul nostru: www.harmonyhomedecor.ro unde au acces și la magazinul on-line.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS