17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDe 8 Martie - Elevii Liceului „Voltaire“ au dăruit „Un sourire et des fleurs“

De 8 Martie – Elevii Liceului „Voltaire“ au dăruit „Un sourire et des fleurs“

Un zâmbet şi multe flori au avut de dăruit, de 8 Martie, elevii prestigiosului Liceu internaţional cu predare în limba franceză „Voltaire“, din cadrul Universităţii din Craiova. Gestul de a oferi flori este considerat emoţionant atunci când le primeşti din partea cuiva drag. Poate acest lucru a îndemnat la acţiune un grup de elevi ai Licelui „Voltaire“ care, sub îndrumarea dascălilor, au oferit în dar o floare reprezentantelor sexului frumos aflate în trecere prin centrul oraşului Craiova. Expresia fețelor pline de uimire, dar şi de admiraţie a trecătorilor a amintit că adesea uităm să ne bucurăm de lucruri mărunte, să zâmbim. „Ceea ce s-a întâmplat astăzi este o iniţiativă a elevilor Liceului «Voltaire», care a pornit de la ideea că fiecare doamnă merită să fie preţuită. Cel mai mare câştig pentru ei a fost să vadă încântarea din ochii femeilor pe care le-au întâlnit şi cărora le-au oferit flori“, a conchis Adina Mitrică, consilier educativ în cadrul liceului.
Emoţionant este şi mesajul pe care l-a transmis un participant direct la această acţiune: „Am avut un sentiment de împlinire atunci când le-am oferit doamnelor şi domnişoarelor flori, pentru că le merită. Pentru mine, mama este cea mai importantă persoană şi îi doresc să fie fericită“, a spus Dragoş Mitricov, elev al Liceului „Voltaire“ din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS