11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAutoExpres Service, un partener serios pentru maşina ta

AutoExpres Service, un partener serios pentru maşina ta

AutoExpres Service are grijă de maşina ta prin servicii complete de vulcanizare, cum ar fi montarea anvelopelor şi echilibrarea roţilor, precum şi servicii de mecanică. Sunt garantate calitatea serviciilor oferite, experienţa personalului şi utilajele profesionale folosite. La fiecare serviciu se face în plus o analiză generală şi se fac recomandări pentru întreţinerea autovehiculului în condiţii de siguranţă. Serviciile prestate sunt autorizate RAR, ceea ce garantează siguranţa ta şi a familiei tale.

Urmăreşte promoţiile AutoExpres Service în Gazeta de Sud

AutoExpres Service înseamnă o gamă de servicii din mai multe domenii, cum ar fi revizii ale sistemelor de direcţie, suspensie şi climă, verificarea şi reglarea geometriei direcţiei, echilibrări de roţi, reparaţii de mecanică uşoară, vânzare piese de schimb şi accesorii.
La AutoExpres Service beneficiezi de manoperă gratuită la piesele achiziţionate din service. Tot ce trebuie să faci este să urmăreşti ediţiile print ale Gazetei de Sud pentru mai multe informaţii. De asemenea, poţi urmări promoţiile la anvelopele de vară şi la alte produse pe magazinul on-line Anvelope-eshop.ro. „AutoExpres Service vine în ajutorul clienţilor cu portalul on-line anvelope-eshop.ro, unde pot beneficia de anvelope la preţuri mult mai mici decât în magazin. Mai mult, la piesele achiziţionate de la noi, fie că vorbim despre ulei, filtre, elemente ale direcţiei şi altele, manopera este oferită în mod gratuit în service“, după cum a spus Gabriel Crăciunoiu, manager AutoExpres Service.
AutoExpres Service se află pe strada Feldioara, nr. 45 şi on-line pe wheelcarservice.ro. Informaţii şi programări la 0251.460.279/0799.998. 064. E-mail:[email protected].
AutoExpres Service este un partener serios pentru nevoile tale şi garantează menţinerea unei stări perfecte pentru maşina ta.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS