17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajArt Roof Design, un model de succes pe piaţa ţiglei metalice

Art Roof Design, un model de succes pe piaţa ţiglei metalice


În numai cinci ani, o firmă locală din domeniul ţiglei metalice a reuşit, cu o echipă mai mică de zece oameni, să se impună categoric pe piaţă şi să devină unul dintre principalii jucători din Oltenia în materie de acoperișuri. Art Roof Design, partener BILKA România, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 900.000 de euro, iar în 2017 se pregătește să atingă pragul de un milion.

„Ceea ce ne defineşte este adaptabilitatea şi capacitatea de a veni cu soluţii eficiente. Pentru noi e foarte important să găsim soluția potrivită pentru fiecare client și pe asta ne-am concentrat ca echipă. Agenţii noştri sunt oameni care au viziune în spaţiu, experienţă, cunoștinţe tehnice şi vin cu soluţia cea mai bună. Nu e de mirare că de trei ani echipa este aceeași. Constanţa aceasta denotă seriozitate deplină şi adaptare continuă la cererile pieţei“, spune Florin Dobre, directorul Art Roof.

Liniile de producție sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial. Performanțele Art Roof Design se datorează atenției acordate dezvoltării serviciilor și produselor, iar personalul și sistemul automatizat sunt formula perfectă pentru garantarea unui produs de calitate.

Produse pentru orice buzunar

„Acoperim de la segmentul low-cost până la gama premium, chiar premium plus prin produsul Quartz, care are o garanție de 20 de ani la decolorare și coroziune. Restul produselor au garanţie de zece ani pentru lucios și 15 ani pentru mat şi absolut toate au durată de viaţă de 50 de ani“, spune Florin Dobre, care explică, mai departe, că un acoperiș din ţiglă metalică montat conform recomandărilor specialiștilor trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, pentru că ţigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai. Pe lângă durata de viaţă, ţigla metalică are şi avantajul de a cântări puțin, iar rezistenţa şi greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare.  Pe un acoperiș de 200 mp, de exemplu, se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice, spre deosebire de cele 10.000 kg în cazul țiglei clasice.

Țigla metalică este și singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze în stilul arhitectural. Un aspect important este că BILKA, prin partenerul Art Roof,  vine cu o gamă variată de produse, cu ţiglă metalică între 0,4 și 0,6 mm. Pe lângă profilul clasic, firma aduce şi noutăţi pe piaţă, precum modelele Gotic, Iberic şi Romanic.

Anual, Art Roof a înregistrat o creștere de circa 25%. „2016 a însemnat peste 1.000 de case acoperite de Art Roof. Au fost luni în care am acoperit și 80-100 de case“. Firma asigură transport gratuit şi consultanţă fiecărui client.

„În 2017, sperăm să trecem pragul de 1 milion de euro. Pentru o firmă mică, este o cifră extraordinară. Suntem nouă oameni, iar în numai cinci ani am reușit să ajungem în acest punct. Acoperim toată Oltenia. E o frază cu dublu înţeles. Anul acesta avem în plan şi deschiderea unui showroom de 500 mp pe Centura de Nord, vizavi de Cortul de Nunţi“.

În prezent, Art Roof Design se află în zona Centura de Nord (cortul de nunți).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS