21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa Cișmea Mârșani vine cu meniuri speciale pentru sezonul 2017

La Cișmea Mârșani vine cu meniuri speciale pentru sezonul 2017

La Cișmea Mârșani a început în forță anul, cu oferte și planuri bine definite pentru noul sezon de nunți. Managerii complexului pentru evenimente par să se țină de promisiunea de a aduce în fiecare an ceva nou și de a munci constant să devină mai buni. Nu este de mirare că, la finele anului 2016, La Cișmea Mârșani a obținut certificatul „Firmă de încredere”, pe baza unei reputații excelente în mediul online, prin intermediul unei tehnologii care permite analiza conținutului online și stabilirea unui coeficient de opinie.
Cristian Cîrjaliu, administrator al complexului, spune că prioritatea rămâne, în continuare, menținerea prestigiului de care se bucură La Cișmea grație clienților mulțumiți. „Tocmai pentru că vrem să ne rămânem la înălțime, anul acesta îl începem cu un curs de perfecționare pentru bucătarii noștri, în cadrul Școlii Bella Italia – Școală de Excelență în Industria Ospitalității. Este vorba de un curs de șase luni, care se finalizează cu examen și diplomă recunoscută și avizată de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Dacă înainte meniurile noastre erau gustoase, acum vor fi și mai gustoase.”
Meniurile sunt în centrul atenției și când vine vorba de oferte, întrucât anul acesta există posibilitatea de a opta pentru meniuri all-inclusive și ultra all-inclusive pentru datele rămase libere, la prețuri extrem de competitive. Meniurile all-inclusive au un preț de 180 lei și includ, pe lângă cele patru feluri de mâncare (platoul rece, preparatul cald, sărmăluțe și friptură), sucul, apa și vinul, cafea la discreție, covor roșu, dar și tortul sau gheața carbonică pentru dansul mirilor, la alegere (sau ambele, pentru minim 220 de invitați).„ Este o super-ofertă, valabilă pentru evenimente de minim 170 de persoane. Am pregătit și o variantă de meniu ultra all-inclusive, la 200 de lei, care include, pe lângă toate cele enumerate anterior, și whiskey, lichiorul Sheridans și candy bar-ul. Iar dacă formația noastră este disponibilă pentru data aleasă, mirii primesc 10% discount pentru muzică.” Oferta este greu de refuzat, mai ales când complexul este situat în inima naturii, pe malul lacului, într-un peisaj ideal pentru tabloul de nuntă, iar clienții au la dispoziție și un autocar pentru transportul invitaților.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS