5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLicitatia.ro. De ce avem nevoie de un abonament de monitorizări licitaţii publice?

Licitatia.ro. De ce avem nevoie de un abonament de monitorizări licitaţii publice?

567.882 de anunturi de licitatii publice au fost monitorizate de licitatia.ro in anul 2016. Gandti-va acum cum ar fi sa gasiti singuri oportunitatile oferite de licitatiile publice cautand in peste jumatate de milion de licitaţii publicate in mii de surse?
Ce oportunitati poate aduce o platforma de monitorizari licitatii pentru afacerea mea?
In primul rand sunt licitatiile de achizitii publice din Romania, la care poti participa si oferta bunuri servicii sau lucrari. In 2016 pe situl licitatia.ro au fost 83.200 de licitaţii de achiziţii publice din România,
In al doilea rand sunt anunţurile cu licitaţiile publice din UE. Cu toate că am intrat in UE de aproape 10 ani, firmele româneşti incă nu au prins curajul să participe mai activ la licitaţiile publice din ţările UE. In 2016 au fost monitorizate pe licitatia.ro 418.332 de anunţuri.
In al 3 -lea rand sunt licitatiile de vanzari bunuri. In 2016 pe site-ul licitatia.ro au fost monitorizate 48.109 Liciţatii Vânzări (bunuri apartamente, terenuri, case, utilaje, autovehicole) cu  86,9% mai mult faţă de anul 2015 când au fost monitorizate  25.742 de licitaţii vânzări. Licitaţiile de vânzări bunuri, imobile, utilaje, organizate de firmele de leasing, executori judecătoreşti , bănci, ANAF îşi găsesc încă greu participanţi cu toate că preţurile de vânzare de multe ori sunt la jumătate faţă de preţul pieţei.
Cât costă un abonament de monitorizare liciţatii?
Preţul unui abonament de monitorizare licitaţii pe site-ul LICITATIA.RO costă doar 70 de lei +tva /lună pentru un abonamnet START pe 12 luni.
Cum să alegem abonamentul potrivit de la Licitatia.ro?
Licitatia.ro pune la dispoziţie 3 tipuri de abonamente unde licitaţiile sunt monitorizate după  98 de domenii predefinite.
Abonamentul START  (1 domeniu monitorizat, alerte pe 1 adresă de e-mail) Ideal pentru intreprinderile mai mici, srl-d, sau intreprinderi individuale
Abonamnetul BUISNESS (3 domenii monitorizate, alerte pe 3 adrese de e-mail) recomandat pentru intreprinderile mici si mijlocii
Abonamnetul MEGA (10 domenii monitorizate, alerte pe 5 adrese de e-mail) Conceput pentru intreprinderile mari .
Abonamente personalizate
În cazul în care companiile au nevoie de un abonament personalizat, se poate comanda si acest lucru, iar selecţia licitaţiilor se face după domenii, codurile CPV, cuvinte cheie, organizatori sau judeţe.
Licitatia.ro – este lider in monitorizarea licitaţiilor publice din România. Zilnic monitorizăm licitaţiile publice din peste 500 de surse, precum: SEAP, MO, BRM, PRESĂ, Licitaţii cu Fonduri Europene, pagini web ale instituţiilor publice si trimitem alerte pe e-mail cu licitaţiile atent selectate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS