16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLichidări de stoc la cadourile Maison du Paradis

Lichidări de stoc la cadourile Maison du Paradis

Dacă aveți sărbătoriți de Sfântul Vasile, Sfântul Ion sau apropiați cărora le căutați cadouri în această perioadă, trebuie să știți că finalul de an aduce oferte de nerefuzat la magazinul de cadouri și decorațiuni Maison du Paradis.

Un motiv în plus să profitați de lichidările de stoc este și seara de Revelion, mai ales dacă sunteți gazdele petrecerii și vreți ca masa de sărbătoare să arate cu totul special. Produsele Maison du Paradis vă vor inspira să vă amenajați casa  cu această ocazie, iar pe rafturile cochetului magazin veți găsi, fără dar și poate, cadourile potrivite dacă vă aflați în postura de invitați și vreți să aduceți un zâmbet pe chipul prietenilor sau membrilor familiei cu care veți întâmpina noul an.

Trebuie, totuși, să vă grăbiți, pentru că oferta este valabilă pentru o perioadă scurtă, iar stocurile sunt, bineînțeles, limitate. Însă vestea bună este că puteți alege și comanda produsele și online, de pe site-ul oficial www.maisonduparadis.ro.

Dacă preferați să alegeți cu mâna voastră produsele, dați o fugă până în centrul vechi, pe strada România Muncitoare, la numărul 28. Gama variată de produse vă va oferi, cu certitudine, o soluție dacă vă simțiți lipsiți de inspirație. Iar anul încheiat cu gestul de a da ceva mai departe va fi un semn bun pentru începutul care urmează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS