22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRevelion La Cişmea Mârşani: O noapte de basm în inima naturii

Revelion La Cişmea Mârşani: O noapte de basm în inima naturii

Oricare dintre noi îşi doreşte ca noaptea dintre ani să fie una specială, poate pentru a păşi cu încredere şi optimism în cel care urmează, poate pentru a celebra reuşitele din cele douăsprezece luni care se încheie. Oricum ar fi, mereu ne facem planuri de Revelion și căutăm să îl petrecem cu oameni dragi și într-un loc aparte. Anul acesta, primul în care Revelionul este întâmpinat La Cișmea Mârșani, este cu siguranță o ocazie de a prinde primul gong al lui 2017 într-un loc cu totul deosebit, departe de haosul furtunos al orașului, în mijlocul naturii.
Și, pentru a marca prima celebrare a noului an La Cișmea, organizatorii s-au ocupat cu pasiune de organizarea marii petreceri. „Ne-am dorit să avem un meniu special, așa că invitații noștri vor fi desfătați cu delicatese preparate de maestrul bucătar Ducu Paraschița, supranumit bucătarul președinților întrucât a avut onoare să gătească pentru toți șefii statului din România de până acum. Muzica va fi asigurată de formația UNIC Craiova, iar peisajul va fi întocmai ca numele formației – unic – ceva de care nu ai parte în agitația orașului,” spune Cristian Cîrjaliu, managerul complexului La Cișmea.
Oferta este cu adevărat de nerefuzat, toate acestea fiind accesibile la numai 180 lei de persoană. În plus, administratorii La Cișmea s-au gândit și la cei care au ales restaurantul pentru evenimentul lor și, drept mulțumire, le oferă acestora un discount – meniul la doar 150 lei de persoană. „Va fi o seară cu praf de basm, cum sunt toate aici, la noi, unde natura are grijă să ne aducă magia ei. Garantăm distracție maximă și promitem să revenim cu forțe proaspete în 2017, pentru cele mai frumoase evenimente organizate în provincie, într-un peisaj de neegalat. Între timp, vă urăm tuturor un an nou fericit și plin de realizări!” a transmis Cristian Cîrjaliu.
Cei care doresc să facă rezervări pentru seara de revelion La Cișmea Mârșani, pot suna la numerele de telefon: 0764.083.015, 0769.507.145, 0757.578.905. Meniul complet poate fi vizualizat pe pagina de facebook La Cișmea Mîrșani sau pe www.lacismea.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS