22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCerem preşedintelui României să respecte votul românilor

Cerem preşedintelui României să respecte votul românilor


„Românii au întotdeauna dreptate“

La finalul campaniei electorale pentru alegerea unui nou Parlament, noi, cei din ALDE Dolj, solicităm întregii clase politice din România maximă responsabilitate privind desfăşurarea scrutinului de duminică.
Nici o umbră de îndoială nu trebuie să planeze asupra acestor alegeri. România trebuie să-şi consolideze parcursul democratic. România trebuie condusă de guvernul rezultat din urne, din voinţa exclusivă a cetăţenilor săi. România trebuie să rămână o zonă de stabilitate politică şi democratică.
Cetăţenii așteaptă soluţii pentru viaţa lor, nu noi războaie politice. Cetăţenii aşteaptă ani de creştere economică şi de siguranţă socială nu jocuri de interese obscure şi manipulări mediatice nesfârșite. Cetăţenii vor respectarea drepturilor şi libertăţilor lor fundamentale nu doar enunţarea lor prin legi şi discursuri.
ALDE va face în continuare tot ceea ce a promis că va face. Vom fi în Parlament prin votul dumneavoastră de încredere și la guvernarea ţării.
Vom pune Doljul pe agenda de priorităţi a guvernului pentru că a sosit vremea să ne apărăm interesele noastre locale aşa cum se cuvine.
Vom negocia la sânge ca anual 6% din PIB să meargă către investiţii în infrastructură, educaţie, sănătate şi agricultură. Numai aşa putem porni motoarele dezvoltării.
Vom continua să îi reprezentăm cum se cuvine pe toţi românii şi vom trimite în locurile de decizie numai oameni bine pregătiţi şi cu dragoste de ţară.
Solicităm preşedintelui României să se ridice la înălţimea funcţiei prezidenţiale, să respecte Constituţia în litera şi spiritul său şi să nu se lase dominat de presiuni politice nelegitime.
Singura sursă legitimă de putere este votul dat de cetăţeni, iar acest vot trebuie respectat fără nici un fel de motivaţii, invocaţii, justificări pseudoetice sau condiţionări externe.
Cu încredere în buna credinţă a alegătorilor şi în mintea cea de pe urmă a politicienilor ne exprimăm speranţa că aceste alegeri vor fi un model de transparenţă, civilitate şi bun-simţ public.

ECHIPA DE CANDIDAȚI AI ALDE DOLJ, în numele tuturor membrilor şi simpatizanţilor noştri.

COMANDAT DE ALDE FILIALA DOLJ, CUI MANDATAR FINANCIAR 11160008

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS