6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPutem să readucem România Bunăstării. Doljul merită mai mult!

Putem să readucem România Bunăstării. Doljul merită mai mult!

 

MESAJUL PENTRU DOLJENI AL LUI CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Nominalizarea mea ca propunere ALDE pentru funcția de premier este o responsabilitate pe care sunt gata să mi-o asum. Am experiența necesară și puterea de a construi pentru familiile de români, pentru toate comunitățile din țară, o nouă guvernare a bunăstării. Cunosc realitățile județului Dolj. Cunosc bine problemele voastre. Doljul are nevoie urgentă de dezvoltare, de alocare de resurse pentru investiții în industrie, în infrastructura de transport, dar și în cea agricolă sau sanitară. În mandatul meu de premier am adus investiţii străine importante şi am sprijinit industria craioveană. Am creat astfel multe locuri de muncă bine plătite. Am contribuit prin deciziile luate la apariția Aeroportului din Craiova și acest lucru a fost unul bun pentru Bănie. Mulți dintre dumneavoastră mi-ați spus în vizitele mele prin județ, şi în această campanie, şi cu ocazia alegerilor locale că am avut cea mai bună guvernare și că vă doriți să mai trăiți astfel de perioade de bunăstare. Putem, împreună, să reînviem acele vremuri. Sunt condiții favorabile. Este nevoie doar de o alegere corectă pe 11 decembrie!
Pentru mine, miza dezvoltării Doljului va fi una dintre cele mai importante. Nu mai putem pierde timp. Oamenii cu iniţiativă din Dolj trebuie sprijiniţi concret cu resurse, oportunități și facilități pentru dezvoltarea proiectelor lor.
Tinerii Doljului trebuie să găsească acasă la ei soluția durabilă pentru cariera lor, pentru viitorul lor și al copiilor lor. Bătrânii Doljului nu trebuie să mai sufere de dorul copiilor, plecați în zări străine, în căutarea șansei la o viață mai bună. Și nici de lipsuri legate de alimente sau medicamente.
Craiova merită să devină un pol de creștere economică, aşa cum merită să redevină un centru universitar și cultural de prim rang.
Vă cer, dragii mei, doar încredere că SE POATE! Și, aşa cum vă spuneam, o alegere corectă pe 11 decembrie.
Încrederea în ALDE înseamnă încredere într-o viață mai bună pentru voi toți, la voi acasă!

Călin Popescu Tăriceanu

COMANDAT DE ALDE FILIALA DOLJ, CUI MANDATAR FINANCIAR 11160008

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS