16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMoș Nicolae sosește cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Craiovița

Moș Nicolae sosește cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Craiovița

În această iarnă, Centrul Comercial Auchan Craiovița vă invită să descoperiți sur­prizele pregătite și să împărțiți bucuria cu ceilalți.

Pe 5 decembrie, începând cu ora 18.00, sun­teți invitați să vă lăsați ghetuțele în zona special amenajată din Centrul Comercial Auchan Cra­iovița, iar pe 6 decembrie, începând cu ora 17.00, vă așteptăm să descoperiți surprizele de la Moș Nicolae.

Fiecare persoană poate depune o singură pereche de încălțăminte, în schimbul căreia va primi un bon de ordine. Spațiul amenajat pentru această acțiune este păzit, Moș Nicolae fiind singurul care are acces!

Bucuria este mai mare atunci când o împărțim cu ceilalți, de aceea, vă rugăm ca în momentul în care ne lăsați ghetuțele să aduceți o jucărie în dar pentru copiii nevoiași. Din respect pentru copii, vă rugăm să aduceți doar obiecte îngrijite sau noi. Jucăriile vor fi donate copiilor din comunitățile vulnerabile, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Iarna este anotimpul în care magia trebuie trăită din plin, este timpul pentru sărbători de basm, bucurie, daruri și colinde!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS