20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRevelion cu aură de basm La Cișmea Mârșani

Revelion cu aură de basm La Cișmea Mârșani

În liniștea naturii, într-un peisaj de vis, complexul La Cișmea Mârșani le promite o noapte de Anul Nou magică celor care aleg să petreacă primul revelion organizat aici. „Este primul an în care La Cișmea devine gazda petrecerii de Anul Nou, așa că am venit cu o ofertă cu totul specială. Avem un meniu gândit minuțios, care combină gustul pentru bucătăria tradițională, cu nelipsitele jumări, piftii sau țuică fiartă, cu preparate rafinate precum foie-gras, caviar, șalău cu sos Meuniere,” anunță Cristian Cîrjaliu, managerul complexului. Meniul este all-inclusive, cu băuturi, cafea la discreție, tort festiv, iar prețul este de nerefuzat: 180 de lei de persoană. Mai mult, mirii care au ales La Cișmea pentru evenimentul lor beneficiază de un preț special, de 150 lei. Pentru ca noul an să vină însoțit de voie bună și energie pozitivă, formația UNIC va întreține atmosfera.
Nu numai vara se simte magia în aer La Cișmea. Dacă decembrie va aduce zăpadă, grădina complexului va arăta, cu certitudine, ca într-o filă desprinsă din cărțile de povești .
„Ca întotdeauna, ne dorim ca totul să iasă perfect. Pentru noi, a fost un an bun, plin de evenimente. Am avut prima ediție a Zilelor Porților Deschise – Demo Nunta, am construit o nouă sală a complexului, cortul cu o capacitate de 200 de persoane. Ne-am dorit ca La Cișmea Mârșani să fie un tărâm magic al poveștilor de iubire și le suntem recunoscători celor care ne-au acordat încredere și ne-au ales să fim martori ai poveștii lor. Vrem să încheiem anul la fel de frumos, cu o petrecere de neuitat” a mai spus Cristian Cîrjaliu.
Cei care doresc să facă rezervări pentru seara de revelion La Cișmea Mârșani, pot suna la numerele de telefon: 0764.083.015, 0769.507.145, 0757.578.905. Meniul complet poate fi vizualizat pe pagina de facebook La Cișmea Mîrșani sau pe www.lacismea.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS