10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajReduceri de până la 75% de Black Friday la Maison du Paradis

Reduceri de până la 75% de Black Friday la Maison du Paradis

Cei care iubesc  momentul când foșnetul despachetării unui cadou făcut de ei umple camera sunt așteptați zilele acestea la Maison du Pardis. Atât ei, cât și amatorii de obiecte chic, care dau un suflu nou căminului lor,  mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a profita de reducerile extraordinare, de până la 75%, pregătite de Maison du Paradis cu ocazia Black Friday.

Pentru că se apropie Sfântul Andrei și sărbătorile de iarnă, cei care au obiceiul să caute din timp cadourile pentru cei dragi vor găsi, cu siguranță, o mulțime de obiecte gata să aducă zâmbete la magazinul home deco din centrul vechi. Ofertele speciale de Black Friday sunt o ocazie și pentru cei care își doreau un produs și încă nu l-au achiziționat să îl cumpere acum la un preț mult mai mic. Cochetul magazin s-a transformat, pentru câteva zile, într-un adevărat paradis al ofertelor.  Iar dacă nu sunteți încă hotărâți la cadourile de Crăciun, trebuie să știți că cei care cumpără acum un produs, vor primi un cupon cadou care le va aduce un discount de 10% în luna decembrie.

„Promoțiile noastre  sunt cât se poate de reale”, spune administratorul magazinului, care îi invită pe craioveni să vină și să se convingă singuri de faptul că reducerile se aplică la prețurile vechi și nu la unele crescute artificial în ajun de Black Friday, cum se întâmplă la unele magazine. „Și pentru că magazinul nostru este perfect dacă ești în căutarea unui cadou, Black Friday pică extraordinar de bine. Cumperi cadourile din timp pentru Crăciun sau Moș Nicolae, scapi de presiunea timpului și profiți și de super oferte,” mai spune acesta.

Micile bucurii gata să își facă loc în casă nouă  sunt găzduite în inima orașului, pe strada România Muncitoare, nr. 28, vis-a-vis de Ali Baba. În curând, acestea vor putea fi achiziționate și de pe www.maisonduparadis.ro.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS