17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajParadisul Reducerilor la Maison du Paradis

Paradisul Reducerilor la Maison du Paradis

Maison du Paradis, magazinul home-deco care oferă o alternativă de bun gust şi rafinament, celor care vor să facă un cadou aparte celor dragi, pregăteşte cea mai mare promoţie a acestui sfârşit de an.
Pentru Black Friday, produsele oferite de magazinul Maison du Paradis au un preţ redus semnificativ. În plus toţi clienţii care comandă în acestă perioadă, beneficiază de o reducere suplimentară de 10% pentru perioada sărbătorilor de iarnă.
Magazinul Maison du Paradis oferă obiecte chic de mobilier care dau interiorului casei un aer retro de bun gust şi rafinament. În plus, obiectele cu aspect vintage sau cu design modern, original, cele decorative special create pentru Crăciun, cutii elegante, ceşti delicate sau felinare , fiecare se constituie într-un cadou perfect pentru această perioadă a anului. Este perioada în care ne bucurăm când oferim cadouri celor dragi, iar Maison de Paradis este un adevărat sprijin pentru cei care caută un cadou deosebit şi la un preţ foarte rezonabil.
Pentru clienţii care nu au timp să ajungă la magazinul situat în Piaţa Veche în spatele magazinului Mercur, în zona catedralei Sfântul Dumitru, se pregăteşte lansarea siteului maisondeparadis.ro. Este un adevărat magazin virtual în care toate obiectele decorative şi de mobilier pot fi admirate şi studiate. Astfel oferirea unui cadou devine nu doar simplă, ci şi eficientă.
Atât site-ul, cât şi magazinul sunt astfel gândite încât clienţii să poată găsi cu minim de efort cadoul sau obiectul decorativ căutat, profitând la maxim de reducerile spectaculoase din acestă perioadă. Practic, începând cu Black Friday şi continuând cu Sărbătorile de Iarnă, Maison du Paradis se transformă într-un adevărat Paradis al Reducerilor și al Cadourilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS