15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCivitas - prezenţă de top la ROMANIAN SECURITY FAIR!

Civitas – prezenţă de top la ROMANIAN SECURITY FAIR!

Pavilionul Expoziţional Romexpo a găzduit la Bucureşti, weekendul trecut, expoziția internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate, ROMANIAN SECURITY FAIR. Zeci de companii care deservesc piața și industria de securitate din România s-au reunit pentru a-şi prezenta ofertele, dar şi pentru a stabili noi contacte cu furnizorii și consumatorii de securitate. Este practic principala platformă de discuții pentru companiile din acest domeniu, dar şi ocazia ca ele să beneficieze de rezultatele cercetării și inovației tehnologice.
Una dintre prezenţele de top la acest târg este cea a firmei Civitas Group. Adrian Alexe, director operațional – București, a precizat: „După mai multe ediţii la care am participat ca simplu expozant, aceasta este cea de-a doua la care suntem partenerul ASOCIAȚIEI ROMÂNE PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE, asigurând securitatea şi buna derulare a expoziţiei cu personal calificat şi bine instruit, pe lângă expunerea unor soluții tehnice complexe“. Practic, echipele firmei Civitas au asigurat securitatea întregului pavilion expoziţional, precum şi controlul accesului la expoziție. Parteneriatul cu Asociația a fost încheiat având în vedere vasta experienţă pe care firma o are, precum şi dinamica pe care o cunoaşte în ultimii ani. Acest lucru este cu atât mai important cu cât piaţa de securitate este o piaţă foarte fragmentată, în care jucătorii sunt de la firme multinaţionale recunoscute pe plan mondial şi până la firme locale mici. Pe o astfel de piaţă, fragmentată, dar dinamică, firma Civitas se află în topul furnizorilor de securitate şi în top 5 angajatori care au făcut cele mai multe angajări.
O astfel de postură a reieşit dintr-o analiză a Ziarului Financiar, care a luat în calcul cele mai multe angajări făcute în perioada 1 ianuarie – 1 august 2016 de cele mai mari 1.000 de companii după numărul de angajaţi înregistraţi în Revisal. Asta în condiţiile în care concurenţa pe piaţa de securitate este una extrem de acerbă, iar companiile mici concurează cu multinaţionalele.
Cu o experienţă de 22 de ani în acest domeniu, firma Civitas oferă servicii profesionale care integrează paza umană cu sisteme tehnice de securitate de ultimă generaţie. Aceste servicii au fost prezentate de Civitas la ROMANIAN SECURITY FAIR. După cum declara Adrian Alexe, toate aceste sisteme au fost dezvoltate pornindu-se de la viziunea companiei, care este aceea de a „aduce mai multă siguranţă în vieţile oamenilor, oriunde va fi prezentă!. Prin urmare, ne-am concentrat în ultimii ani să oferim soluţii de securitate complexe, care integrează paza umană cu sisteme tehnice de securitate de ultimă generaţie“.
Unul dintre obiectivele firmei este dezvoltarea personalului, iar procesele de recrutare, selecție și instruire a personalului să fie făcute conform standardului internațional ASIS (American Society for Industrial Security) recunoscut în întreaga lume.
„Ştim că numai prin oameni bine pregătiţi şi motivaţi, tehnologii avansate şi proceduri aliniate standardelor internaţionale suntem promotorii soluțiilor integrate de securitate şi siguranţă a vieţii, pentru protecţia proprietăţii, soluţii adaptate nevoilor clienţilor din sectoarele de energie, infrastructură critică, securitate naţională, industrial sau retail“, a mai precizat Adrian Alexe.
Participarea la ediţia de anul acesta a ROMANIAN SECURITY FAIR din Bucureşti a confirmat încă o dată faptul că firma Civitas este una dintre cele mai importante prezenţe în industria de securitate din România.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS