16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCentrul Medical „Dr. Ianoşi“ - noi beneficii pentru pacienţi

Centrul Medical „Dr. Ianoşi“ – noi beneficii pentru pacienţi

Centrul Medical „Dr. Ianoşi“ reprezintă nu doar prima clinică privată din Oltenia care oferă o serie de servicii de calitate, ci şi o echipă de oameni dinamici care caută cele mai bune soluţii pentru rezolvarea rapidă a problemelor de sănătate ale pacienţilor lor. Având în vedere faptul că, în ultima vreme, tratamentele medicale se pot dovedi foarte costisitoare, clinica medicală are de acum contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce poate duce la obţinerea unor decontări pentru anumite tipuri de servicii medicale.

Consultaţii, tratamente şi analize gratuite la Centrul Medical „Dr. Ianoşi“

Pe lângă contractul cu CAS, din dorinţa de a-i ajuta şi mai mult pe pacienţi, Centrul Medical „Dr. Ianoşi“ pune la dispoziţia acestora consultaţii şi tratamente dermatologice şi chirurgicale gratuite, analize de laborator gratuite, tratamente gratuite pentru boli interne şi ecografie. Și pentru că mottoul clinicii este „Să fiţi sănătoşi şi frumoşi!“, de acum înainte pacienţii pot beneficia şi de tratamente gratuite pentru varice, mai ales că de multe ori, vara, oamenii se simt complexaţi din cauza unor astfel de afecţiuni.
Altă noutate absolută în Oltenia, și nu numai, este aceea că, din acest moment, pacienţii pot beneficia de tratamente laser și/sau de excizii chirurgicale gratuite pentru îndepărtarea tumorilor cutanate, inclusiv a nervilor pigmentari, angioamelor, papiloamelor sau cancerelor de piele. De asemenea, pacienţii cu psoriazis, vitiligo sau alte boli de piele pot beneficia de tratament gratuit cu fototerapie cu UVB bandă îngustă, o metodă modernă ce duce la ameliorarea acestor afecţiuni.
Altă problemă identificată de echipa de medici „Dr. Ianoşi“ este absenţa unor condiţii decente în centrele medicale publice din Craiova şi din ţară. Drept urmare, tot de curând, există şi posibilitatea spitalizării de zi, într-un mediu modern, igienic şi confortabil pentru pacienţi.
Mai mult decât atât, în prezent, Centrul Medical „Dr. Ianoşi“ este cel mai mare centru laser și de dermatologie estetică din ţară care are în dotarea sa 14 aparate laser și cu lumină înalt pulsată, ce funcţionează cu tehnologie de ultimă generaţie. Totodată, clinica dispune şi de posibilitatea de a oferi un tratament complex împotriva acneei, ridurilor sau cearcănelor.
Pentru mai multe detalii, cei interesaţi de ofertele clinicii pot face o vizită la sediul de pe bulevardul Carol, nr. 99  sau pot cere informaţii suplimentare la numerele de telefon: 0723.736.475/ 0351.178.448.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS