7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPAROHIA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL deschide concurs de oferte pentru servicii de proiectare, studii de teren și asistență tehnică

PAROHIA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL deschide concurs de oferte pentru servicii de proiectare, studii de teren și asistență tehnică

PAROHIA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL, în calitate de solicitant privat, organizează procedura competitivă pentru atribuirea contractului având ca obiect Servicii de proiectare, realizare studii de teren și asistență tehnică, în cadrul proiectului „Consolidare, Restaurare și Valorificare Turistică – Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril“ (denumit în continuare Proiectul), în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 1284 din 8.08.2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitanților/beneficiarilor privați pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanțate din fonduri europene.

1. Informații generale:
Solicitant privat: PAROHIA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL
Sediul: Craiova, str. Frații Buzești nr. 20, județul Dolj
CIF: 7167651
Persoană de contact: Preot Mucică Daniel – Narcis
Telefon: 0754.031.853
E-mail: [email protected].
2. Denumirea programului de finanțare în cadrul căruia urmează să fie depus Proiectul: Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5 – Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiții 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural.
3. Tipul contractului: Contract de servicii
4. Durata contractului: Începand cu data semnării, până la finalizarea lucrărilor la obiectiv (estimativ 2 ani); termenele de prestare a serviciilor sunt prevăzute detaliat în caietul de sarcini.
5. Obiectul contractului: Servicii de proiectare, realizare studii de teren și asistență tehnică pentru obiectivul „Consolidare, Restaurare și Valorificare Turistică – Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril“
6. Valoarea estimată a contractului: 284.007,69 lei la care se adaugă TVA. Prețul contractului este ferm și nu se poate ajusta pe parcursul derulării acestuia.
7. Data și ora limită de depunere a ofertelor: 07.09.2016, ora 12.00.
8. Locul depunerii ofertelor: ofertele se depun la sediul solicitantului privat.
9. Locul de prestare a serviciilor: sediul operatorului economic declarat câștigător și sediul solicitantului privat.
10. Modul de obţinere a specificațiilor tehnice: Specificaţiile tehnice pot fi obținute, în format fizic, de la sediul solicitantului privat sau, în format electronic, solicitate la adresa de e-mail: [email protected].
Informaţii suplimentare pot fi cerute Solicitantului privat, de la persoana de contact: Preot Mucică Daniel – Narcis, telefon: 0754.031.853, e-mail: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS