12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajZeci de premii de la Eurodinamic şi Stihl

Zeci de premii de la Eurodinamic şi Stihl

Ultima lună de vară înseamnă pentru Eurodinamic, distribuitor al produselor Stihl, un prilej bun de a-și răsplăti clienții fideli, aducându-le zeci de premii. Promoția se adresează celor care cumpără minimum 4 litri de ulei de lanț Stihl ForestPlus ce garantează că motofierăstrăul va funcționa în cele mai bune condiţii. Produsul este disponibil în ambalaje de 1 și respectiv 3 litri şi poate fi folosit chiar şi în condiţii grele de iarnă, graţie aditivilor din compoziţie.

Marele premiu: un autoturism Volkswagen Plus Polo

Toți cei care cumpără astfel de produse în perioada 15 august – 30 noiembrie se pot număra printre fericiții câștigători ai unor premii interesante, dar în același timp și folositoare, dacă introduc unul sau mai multe taloane în tombola ce se găseşte în magazinele Eurodinamic din Craiova şi Slatina. Marele premiu al campaniei este un Volkswagen Plus Polo, în valoare de 45.000 de lei. Pe lângă autoturism, Stihl România pune la bătaie, prin intermediul distribuitorilor, premii precum: motocoase electrice, toporişti, motoferăstraie, aspiratoare, lanterne şi termosuri.

Participaţii trebuie să păstreze bonul sau bonurile de casă, alături de cuponul completat corect, deoarece acestea reprezintă dovada cumpărării. În cazul în care o persoană se dovedeşte câştigătoare, i se va solicita prezentarea acestuia. Bonul de cumpărături trebuie să conţină informaţii precum data achiziţiei, numele produsului, valoarea şi cantitatea de ulei cumpărată, punctul de achiziţie. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe 31 ianuarie 2017 prin tragere la sorţi.

Vă reamintim că Eurodinamic reprezintă prima rețea de magazine din Craiova, Filiaşi, Băileşti şi Slatina care comercializează utilaje de construcții, utilaje pentru grădinărit și mică agricultură la cele mai înalte standarde, cu accent pe produse din gama Stihl și Viking. Pe lângă tombola organizată, Eurodinamic pune la dispoziţie în această perioadă și o serie de discounturi şi oferte la utilaje care se găsesc în magazine.

Adresele magazinelor participante:

1. Bld. Nicolae Romanescu, nr. 101 B (vizavi de PETROM) – Craiova
2. Bld. Nicolae Titulescu 317 ab (vizavi de Auchan ) – Craiova
3. Bld. Tineretului, nr. 79 (lângă Kauffland Craiovița) – Craiova
4. Piața Gării, bl. 4 d, parter – Slatina

Pentru detalii şi comenzi: 0740 072 041

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS