14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPAROHIA SFÎNTUL NICOLAE UNGURENI deschide concurs de oferte pentru servicii de proiectare, studii de teren și asistență tehnică

PAROHIA SFÎNTUL NICOLAE UNGURENI deschide concurs de oferte pentru servicii de proiectare, studii de teren și asistență tehnică

PAROHIA SFÎNTUL NICOLAE UNGURENI, în calitate de solicitant privat, organizează procedura simplificată pentru atribuirea contractului având ca obiect Servicii de proiectare, realizare studii de teren și asistență tehnică, în cadrul proiectului „Consolidare, Restaurare și Valorificare Turistică – Biserica Sfîntul Nicolae Ungureni”, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 427 din 01.04.2016 privind aprobarea Procedurii simplificate aplicate de solicitanții privați de finanțare din instrumente structurale 2014-2020 pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări.

  1. Informații generale:
    Beneficiar (Solicitant privat): Parohia Sfîntul Nicolae Ungureni
    Sediul: Craiova, str. Ana Ipătescu nr. 100, județul Dolj
    CIF: 4553690
    Persoană de contact: Preot Paroh Adrian Ivan
    Telefon: 0745.629.461
    E-mail: [email protected]
  2. Denumirea programului de finanțare în cadrul căruia urmează a fi depus Proiectul: Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5 – Imbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiții 5.1 –Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural.
  3. Tipul contractului: Contract de servicii
  4. Durata contractului: incepand cu data semnarii, pana la finalizarea lucrarilor la obiectiv (estimativ 2 ani); termenele de prestare a serviciilor sunt prevazute detaliat in caietul de sarcini
  5. Obiectul contractului: Servicii de proiectare, realizare studii de teren și asistenţă tehnică pentru obiectivul “Consolidare, Restaurare și Valorificare Turistică – Biserica Sfîntul Nicolae Ungureni”.
  6. Valoarea estimată a contractului: 177.644,39 lei la care se adaugă TVA. Prețul contractului este ferm și nu se poate ajusta pe parcursul derulării acestuia.
  7. Data și ora limită de depunere a ofertelor: 18.08.2016, ora 10:00
  8. Locul depunerii ofertelor: Ofertele se depun în format fizic la sediul Beneficiarului.
  9. Locul de prestare a serviciilor: Sediul operatorului economic declarat caștigător şi sediul Beneficiarului.
  10. Modul de obţinere a specificațiilor tehnice: Specificaţiile tehnice pot fi obținute, în format fizic, de la sediul solicitantului sau, în format electronic, de la adresa de e-mail: [email protected].
    Informaţii suplimentare pot fi cerute Solicitantului privat, persoană de contact Preot Paroh Adrian Ivan, telefon 0745.629.461, e-mail [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS