21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRoboţi de întreţinut gazonul - o alternativă inteligentă de la Eurodinamic

Roboţi de întreţinut gazonul – o alternativă inteligentă de la Eurodinamic

Eurodinamic, prima reţea de magazine specializate în utilaje de construcţii, grădinărit şi mică agricultură cu accent pe produse din gama Stihl-Viking, recomandă utilizarea roboţilor pentru întreţinerea gazonului. În zilele în care tehnologia a evoluat foarte mult, roboţii de întreţinut gazonul nu reprezintă doar un simplu moft, ci o bună modalitate de a face gazonul din curte să se păstreze într-o stare excelentă.
Robotul de întreţinut gazonul, considerat un produs revoluţionar, a fost lansat în urmă cu doi ani de compania austriacă Viking, iar acum se găseşte şi în punctele de desfacere Eurodinamic. Principalele atribute ale acestor roboţi ultrainteligenţi sunt date de faptul că ei sunt foarte uşor de utilizat şi se dovedesc cu adevărat eficienţi. Ideea de la care au plecat inginerii care au proiectat acest produs a fost ca posesorul unei suprafeţe cu gazon să poată să excludă din programul său zilnic grija și costul întreținerii acestei suprafeţe. Practic, acest robot lucrează complet independent de primăvara până toamna târziu, iar proprietarul va avea o suprafaţă perfectă de gazon fără efort.

Roboţii de întreţinut gazonul vă ajută să economisiți timp preţios

O dovadă clară a inteligenţei robotului de întreţinut gazonul este faptul că acesta este capabil să se oprească și să evalueze orice obstacol care se iveşte în calea sa. În cazul în care nu poate trece direct peste obstacolul respectiv, robotul va alege să-l ocolească, astfel încât să nu-şi pună în pericol componentele. În plus, dacă robotul este ridicat de pe suprafaţa acoperită cu gazon, el se va opri instant.
La magazinul Eurodinamic se găseşte o gamă variată de roboţi de întreţinut gazonul, la preţuri care se dovedesc tentante pentru toţi cei care vor să aibă grijă de aspectul gazonului din curtea sau grădina lor. Toate modelele de dispozitive sunt dotate cu un cod PIN, astfel încât să nu pornească decât cu acordul proprietarului lor. În felul acesta, chiar dacă roboţii sunt lăsaţi nesupravegheaţi, ei vor fi în siguranţă. De asemenea, aceşti roboţi ultrainteligenţi evaluează în permanenţă starea bateriei şi se încarcă singuri în caz de nevoie. Demn de menţionat este şi faptul că sunt echipaţi cu senzor de ploaie.
„Trăim în vremurile în care abia mai avem parte de ceva momente libere, iar de acest timp trebuie profitat, pe cât posibil. Astfel, în ceea ce priveşte îngrijirea gazonului, pentru a sta fără griji, putem apela cu încredere la aceşti roboţi, care se pot ocupa cu succes de acest lucru“, au spus Cristina si Ovidiu Ionescu, administratorii companiei Eurodinamic.

Toţi cei care vor să afle mai multe despre roboţii de întreţinut gazonul o pot face apelând numărul de telefon: 0740 072 041 sau la adresa de e-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS