20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCursuri gratuite în Craiova și București despre bursă, pentru a învăța cum să investești

Cursuri gratuite în Craiova și București despre bursă, pentru a învăța cum să investești

Investiție, spectacol și studiu în părți egale. Hanseatic Brokerhouse are o propunere foarte interesantă pentru următoarea perioadă: Trading live, în România, în peste 15 orașe diferite, printre care Craiova și București, unde vor avea loc patru seminarii.
Ți-ar plăcea să vezi cum tranzacționează traderii profesioniști? Așa începe o inovativă inițiativă a brokerului german Hanseatic Brokerhouse, care promite să aducă în România secretele tradingului și ale investițiilor la bursă, total gratuit.
Spus așa, sună foarte spectaculos. Și este. În timp real, traderii vor lua decizii, vor cumpăra și vor vinde, totul cu o viteză vertiginoasă. Traderii experți ai Hanseatic Brokerhouse vor imita rockstarurile. Evenimentul se va organiza  în următoarele săptămâni, sub forma unui roadshow, în peste 15 orașe din România, printre care Craiova și București, plus Constanța, Cluj, Craiova și multe altele.
Să participi la acest „spectacol“ este total gratuit, iar înscrierile se realizează on-line.

Diversificare și studiu

Seminariile de trading în direct pornesc de la ideea ca asistenții să se bucure învățând, iar evenimentul, potrivit traderilor Hanseatic Brokerhouse, va fi „o îmbinare între spectacol și studiu, dat fiind faptul că vor putea vedea din prima linie cum se gestionează riscul investițiilor, cum și când trebuie investit, cum se limitează posibilele pierderi și cum se optimizează beneficiile, cum se lucrează cu diverse produse financiare etc.“.
Ce fel de persoane asistă la astfel de evenimente? Experții Hanseatic Brokerhouse ne lămuresc: „toate persoanele, studenții, inginerii, avocații, informaticienii, antreprenorii etc.“. Una dintre principalele avantaje ale acestor seminarii este că nu sunt necesare cunoștințe anterioare.
Sesiunile de trading din Craiova sunt programate pe 21 iunie, la un hotel central din oraș, iar cei interesați pot alege între a participa de dimineață sau după-amiază. Seminariile din București vor avea loc în diferite zile din luna iunie. Pentru cursurile din restul orașelor, înscrierile au început deja.
Înscrierile au început deja pe această pagină. Cine a spus că bursa nu este un spectacol?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS