7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCasa de Ajutor Reciproc a salariaților Ford: încredere și profesionalism

Casa de Ajutor Reciproc a salariaților Ford: încredere și profesionalism


Casa de Ajutor Reciproc a salariaților Ford Craiova – instituție financiară  nebancară cu  o vechime de 36 de ani, care își desfășoară activitatea pe baza statutului aprobat de conferința membrilor C.A.R., se   adresează tuturor celor care vor să-și protejeze economiile într-un mod sigur și profitabil.
Pentru a fi mai aproape de toți cei care își doresc să beneficieze de servicii de calitate, începând cu luna Aprilie 2016, C.A.R are un punct de lucru  în Craiova pe strada Horia, la parterul blocului E6, scara 2, ap. 3. Pe lângă depunerea economiilor, membrii C.A.R Ford pot apela și la o serie de împrumuturi.
„A deveni membrul casei noastre de ajutor reciproc este foarte simplu. Tot ce este nevoie să facă doritorii este să completeze un formular de înscriere și să achite o taxă de 20 lei. Aș vrea să precizez că poate deveni membru orice cetățean român, cu vârsta de peste 18 ani, care obține venituri de natură salarială sau care deține o pensie”, a precizat președintele Casei de Ajutor Reciproc a salariaților Ford Craiova, Iulian Țăpurin.
Printre avantajele pe care le au membrii Casei de Ajutor Reciproc a salariaților Ford Craiova se numără promptitudinea în acordarea împrumuturilor, transparența în activitate, dobândă fixă care nu include taxe suplimentare și consiliere gratuită pentru găsirea celor mai potrivite soluții de împrumut. Totodată, un alt aspect demn de luat în calcul, este faptul că în cazul decesului membrului, moștenitorii legali sau împuterniciții primesc din partea C.A.R un ajutor de deces.
Toți cei interesați de serviciile Casei de Ajutor Reciproc a salariaților Ford pot merge  la sediul de pe strada Horia, nr.4, bl. E6, sc.2 ap 3, sau la cel de pe strada Henry Ford, nr 29. Mai multe detalii despre serviciile oferite de C.A.R pot fi obținute apelând numărul de telefon 0745 256 642

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS