12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Studiu biblic online gratis

Cea mai minunată carte a lumii.

Biblia este mesajul lui Dumnezeu pentru oameni! Mesajul este clar. Dumnezeu a făcut omul şi întreg universul. Biblia vorbeşte despre dragostea lui Dumnezeu şi despre scopul omului pe pământ.

https://www.facebook.com/bisericaluihristos.craiova/

Biblia este cartea cea mai vândută a lumii, an după an, şi a fost tradusă în peste 1.000 de limbi şi dialecte. Are 66 de cărți despărţite în Noul Testament şi Vechiul Testament. Biblia este singura carte unde scriitorul este întotdeauna cu cititorul. Mesajul ei poate să rezolve marile probleme de astăzi ale lumii. În 1 Corinteni 13, Dumnezeu prezintă adevărul minunat despre dragoste: „Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată“. 1Corinteni 13:4-8

carte NET

https://www.facebook.com/bisericaluihristos.craiova/

Dacă un om ar aplica aceste lecţii nu ar mai fi atâtea cămine destrămate, infracţiunile de tot felul ar dispărea, nu ar mai exista sărăcie şi războaie. Fiecare persoană trebuie să decidă pentru sine dacă se va supune Creatorului sau va fi propriul său Dumnezeu. Cu toţii ne vom înfăţişa înaintea Făcătorului într-o zi şi vom da socoteală de cum am trăit în timpul pe care l-am avut pe pământ. Vă propunem o metodă uşoară şi plăcută de studiu al Bibliei, studiul on-line. Aceasta este o ocazie ca dumneavoastră să studiaţi şi să învăţați acest mesaj al lui Dumnezeu pentru dumneavoastră. Veţi învăţa despre originea noastră, a oamenilor, de ce suntem aici şi încotro ne îndreptăm. Vom face un studiu obiectiv, non sectarian şi gratuit al Bibliei. Şi, în plus, faceţi lecţiile în conformitate cu propriul dumneavoastră program şi puteţi renunţa oricând, dacă studiul nu corespunde aşteptărilor dumneavoastră.

https://www.facebook.com/bisericaluihristos.craiova/

# Îmbogăţiţi-vă cunoştinţele despre cuvântul lui Dumnezeu!
# Învăţaţi mai multe despre cea mai minunată carte a lumii!

Înscrieți-vă astăzi în acest curs de studiu biblic gratis pe internet.

Vă veţi bucura că aţi făcut lucrul acesta. Adresa la care trebuie să vă înscrieţi este: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS