17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajProiectul „Siguranța Mea“, tot mai solicitat

Proiectul „Siguranța Mea“, tot mai solicitat

Proiectul „Siguranța Mea“, pus în practică de Eurotehnica IT&C, fima care are ca obiect de activitate proiectarea și instalarea sistemelor avansate de securitate, a început, în ultimul timp, să fie tot mai mult solicitat de către asociațiile de proprietari din Craiova.

Printre ele se numără chiar Asociația „Alexandru Ioan Cuza“, administrată de Adrian Corzeanu, care la numai o lună de la instalarea sistemului de monitorizare se declară foarte mulțumit de serviciile firmei Eurotehnica. În plus, alt avantaj este dat de faptul că viața locatarilor nu mai este la fel de mult pusă în pericol, ca în urmă cu o lună. „Am ales sistemul de monitorizare oferit de firma Eurotehnica, în primul rând, pentru că m-am gândit la siguranța oamenilor. Având în vedere spargerile apartamentelor apărute de-a lungul anilor, am găsit ca soluție pentru evitarea tuturor acestor incidente, instalarea unui sistem de monitorizare video. Serviciile oferite de firma Eurotehnica au fost cea mai bună alegere ca și raport preţ – calitate – beneficii, pentru că incidentele și evenimentele neplăcute ce erau des întâlnite, ca furturi și vandalizări, au început încet, încet să dispară“, a declarat Adrian Corzeanu, administratorul Asociației de proprietari „Alexandru Ioan Cuza“.

„Acest proiect era mai mult decât necesar pentru Craiova“

Proiectul este transparent și foarte deschis. Beneficiarilor li s-a explicat, încă de la început, ce presupune montarea de sisteme de securitate la blocuri, precum și la cât pot ajunge costurile unei astfel de investiții. Locatarii pot plăti fie cu banii jos, fie în rate, timp de unu sau doi ani. Ratele pot porni de la patru-cinci lei pe lună de apartament, în funcție de soluția aleasă pentru sistemele de siguranță. „Am reușit să punem în aplicare această idee, datorită locatarilor care au fost de acord și au fost foarte încântați de această variantă, deoarece au înțeles că siguranța locului în care trăiesc crește odată cu apariția camerelor de supravegheat și din acest motiv au susținut această inițiativă“, a adăugat Adrian Corzeanu, administratorul Asociației de proprietari „Alexandru Ioan Cuza“

Proiectul „Siguranţa Mea“ respectă legile ce țin de protejarea datelor cu caracter personal şi, mai mult decât atât, nu încalcă dreptul la intimitate şi la viaţa privată. Soluţia propusă prevede protejarea scărilor de bloc, a intrărilor, precum şi a parcărilor şi zonelor de joacă. „Acest proiect era mai mult decât necesar pentru Craiova. Foarte important este ca oamenii să știe că sunt monitorizate doar acele zone predispuse infracțiunilor. La Asociația „Alexandru Ioan Cuza“ avem deocamdată instalat sistemul de monitorizare numai pentru trei scări de bloc, unde s-au montat camere inclusiv în interiorul casei scării, dar și în exterior și sunt supravegheate în permanență parcările. Ne dorim ca exemplul nostru să fie urmat din ce în ce mai mult și de alte asociații“, a mai afirmat Adrian Corzeanu.
Acest proiect se adresează tuturor craiovenilor și are ca scop descurajarea comportamentelor antisociale, siguranța, precum și prevenirea incidentelor şi a infracţiunilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS