17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

De la astenie la frumusețe

Lipsă de energie, dureri de cap, somnolenţă sau insomnie, melancolie și scăderea tonusului, alergii sau iritații, probleme cu greutatea. Trecerea de la iarnă la primăvară e ca o întrecere a organismului cu natura. Cum facem să trecem peste astenie și să ne bucurăm de frumusețea primăverii?

Astenia de primăvară e o stare ciudată de slăbiciune și agitație, cauzată de schimbările de temperatură şi lumină. Ne afectează atât organismul, cât și aspectul fizic. Organismul este epuizat și din cauza consumului de alimente conservate de pe timpul iernii, care au conținut redus de vitamine şi minerale. Alevia Energiva 1 + 1 GRATUIT este benefic datorită: Coenzima Q10 (vitalitate și energie), Ginkgo Biloba și Guarana (stimularea sistemului nervos).

Pentru insomnii: Bien Dormir cu Valeriană/Melatonină, al doilea produs la jumătate de preț. Pentru probleme cu greutatea: Slim Dream pentru femei ajută la controlul greutății corporale, iar Alevia Silfide Complex de Slăbit Forte + Ceai CADOU e ideal și pentru detoxifierea organismului. Combinate, Alevia Silfide + Slim Dream GRATUIT, sunt soluția perfectă. Anti-stres: Polipharma Vitamina C + Zinc pentru prevenirea stărilor depresive, sau Revitasens 1 + 1 GRATUIT pentru o stare de spirit bună și menținerea sănătății psihice (contra oboselii și extenuării).

Pentru o piele frumoasă sunt importante îndepărtarea machiajului și impurităţilor de peste zi cu produse dermato-cosmetice, dar și folosirea de creme hidratante în această perioadă. Însă frumusețea înseamnă să te simți bine în interior, ca să arăți bine. Iar de la astenie la frumusețe e un singur pas: PRIMA opțiune pentru sănătate. La mulți ani frumoși tuturor femeilor!
Farmacist Andreea SCOROJITU
Farmaciile PRIMA Craiova – Filiași – Băilești, Dolj

www.farmaciaprima.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS