7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Iubiţi-vă sănătos!

Stilul de viață influențează viața de cuplu. Tonusul partenerilor sau nivelul de stres acționează atât asupra sănătății organismului, cât și cea a relației dintre el și ea. Starea fizică și psihică pot să afecteze „hormonul iubirii“, oxitocina.

Stresul este un factor psihic care poate să ne îmbolnăvească fizic. Este decisiv în bunăstarea vieții de cuplu. REVITASENS de la Glenmark este un supliment alimentar ce reduce stresul și oferă o stare de spirit pozitivă. Conține Omega 3, Vitaminele B6, B9 și B12. Ideal pentru bărbați și femei.
Sănătatea celor doi parteneri este esențială pentru întemeierea unei familii. Lipsa de vitamine și minerale duce la o fertilitate scăzută. Acidul folic este necesar încă de la planificarea concepției, contribuie la diviziunea celulară și creșterea țesutului matern în timpul sarcinii. ALEVIA ENERGIVA FEM (1 + 1 GRATUIT) ajută la funcționarea optimă a organismului, e un afrodiziac și energizant de excepție. Este benefic în: menopauză, osteoporoză, infertilitate feminină, sindrom premenstrual.
Îngrijirea corporală, chimia dintre el și ea. Pe lângă sănătatea propriu-zisă, tonusul și frumusețea mențin activă relația de cuplu. În Farmaciile PRIMA există o gamă variată de cosmetice și dermato-comestice (bărbați și femei) pentru uz personal sau de oferit CADOU. La alegerea unui produs VICHY de îngrijire a tenului (cutie de colecție) primiți un voucher de 20 RON pentru următoarea achiziție.

Dragostea joacă un rol important, iar sănătatea este indispensabilă. Gestionate corect, cele două ne fac viața mult mai frumoasă. Multă sănătate de Ziua Îndrăgostiților!

 

Farmacist Andreea VĂDUVA

Farmaciile PRIMA opțiune pentru sănătate

Lanț Farmaceutic Craiova – Filiași – Băilești, Dolj

© www.farmaciaprima.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS