24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMaison du Paradis – formula magică a cadourilor pentru cei dragi

Maison du Paradis – formula magică a cadourilor pentru cei dragi

Nu de multă vreme, Piaţa Veche din Craiova adăposteşte un locşor cochet, cu iz franţuzesc, unde, pe rafturi şi pe obiectele chic de mobilier, se aglomerează magia cadourilor de tot felul. Rame fotografice cu aspect vintage sau cu design modern, original, obiecte decorative special create pentru Crăciun, cutii elegante, ceşti delicate sau felinare aşteaptă momentul în care vor fi alegerea perfectă pentru o mamă, pentru o mătuşă, pentru cei mai buni prieteni sau pentru cei mai simpatici colegi. Maison du Paradis, magazinul home-deco deschis ca o alternativă pentru cei care caută mici porţii de bucurie pentru cei dragi, este un răspuns aparte la nevoia acestora. “Când au nevoie de un cadou pentru cineva drag, oamenii tind să intre în impas. Îşi doresc atât de mult să găsească ceva potrivit, încât de cele mai multe ori se blochează. Aşa că am gândit Maison du Paradis special pentru cei care caută inspiraţie pentru cadoul perfect. Am încercat să aducem obiecte deosebite, pentru că cei mai mulţi se simt covârşiţi de banalele soluţii în masă propuse de majoritatea magazinelor şi caută altceva. Aici vor găsi întotdeauna lucruri alese cu grijă”, spune administratorul magazinului.

Maison du Paradis este un popas necesar pentru cei care sunt în căutarea cadourilor de Crăciun în această perioadă, întrucât aproximativ o treime din produsele magazinului se încadrează în tematica sărbătorilor de iarnă. “Ne dorim ca în fiecare perioadă importantă a anului să avem o parte importantă a produselor încadrate în tematica respectivă. La acestea se adaugă, bineînţeles, cadourile care se pliază pe orice anotimp sau perioadă şi care pot fi oferite cu cele mai diferite ocazii”.
Maison du Paradis se află în Piaţa Veche din spatele magazinului Mercur, în zona catedralei Sfântul Dumitru, şi este deschis între 9:00 şi 17:00.
Pagină de Facebook: Maison du Paradis – Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS