6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHanul Andriţei, în topul preferinţelor viitorilor miri

Hanul Andriţei, în topul preferinţelor viitorilor miri

Hanul Andriţei a deschis anul acesta cea de-a treia locaţie destinată celor mai importante evenimente din viaţa craiovenilor. Andra Dina, managerul general al centrului de evenimente, ne dezvăluie câteva detalii din culisele unuia dintre cele mai apreciate restaurante de evenimente din Craiova.

Prin ce vă deosebiţi de restul localurilor de nunţi şi cum vă explicaţi ascensiunea rapidă pe piaţa craioveană?
Suntem singurul centru de evenimente din Craiova care se ocupă, practic, de întreaga organizare. Plannerii şi consultanţii echipei oferă soluţii complete pentru organizarea întregului eveniment. Considerăm că mirii care ne aleg o fac, în primul rând, pentru serviciile ireproșabile oferite de Hanul Andriţei. Nu privim organizarea evenimentelor lor strict ca o afacere. Poate de aceea am şi investit atât. Ne-am dorit să facem ceva exact aşa cum ne-ar plăcea nouă. Dorim ca oamenii să plece mereu mulțumiţi. Asta este cea mai mare împlinire şi singurul lucru care poate compensa sutele de nopţi nedormite, eforturile şi stresul depus ca totul să fie perfect. Cei mai mulţi miri rămân prietenii noştri şi suntem plăcut impresionaţi să vedem foşti miri care vin cu finii sau cu prietenii lor pentru a organiza nunta sau aleg să facă botezul copilului tot aici, fiind foarte mulțumiţi.

Cât de mult contează designul locaţiei pentru miri?
Aspectul locaţiei are o pondere foarte mare şi pot spune cu mândrie că suntem, în prezent, în topul preferinţelor viitorilor miri, dar nu neapărat datorită designului interior. Contează foarte mult profesionalismul de care dă dovadă personalul nostru. Este adevărat că, atunci când clienţii ne calcă pragul, rămân muţi de uimire datorită designului deosebit şi al decoraţiunilor excepţionale alese cu foarte mare grijă, însă ei nu ştiu că în spate avem personal specializat în domeniu care lucrează încontinuu cu profesionalism şi atenţie la detalii pentru ca fiecare eveniment să fie de neuitat. Considerăm că seriozitatea cu care tratăm fiecare eveniment este cheia succesului nostru.

Care sunt caracteristicile noii locaţii, tematica, stilul de amenajare, capacitatea?
Toate cele trei locaţii sunt special create în ideea ca mirii să nu investească prea mult în decorul specific evenimentului pentru a înfrumuseţa saloanele. Am mers pe diverse tonuri de alb şi bej, un contrast superb cu verdele grădinii fiecărui salon. Dacă primul salon, Le Petit Versailles, redecorat anul acesta, are legătură cu stilul francez, o îmbinare atent gândită între clasicul romantic şi modernismul franţuzesc al perioadei actuale, cea de-a doua locaţie, Bellagio Ballroom, primul cort cu adevărat de lux din Craiova, locaţia noastră cu piscină, şi Adagio Mio Palazzo, cea de-a treia locaţie, au fost create exact aşa cum mi-am imaginat locaţia perfectă pentru nuntă. Toate cele trei creează ideea aceea de basm. Pentru că nunta, de altfel, este o piesă mică din povestea de dragoste a protagoniştilor noştri, mirii. Foarte important este şi faptul că cele trei locații au capacitate diferită pentru evenimente, de la 100 până la 500 de persoane în Bellagio. Bellagio Ballroom este cea mai mare locaţie de evenimente din Craiova la ora actuală şi, bineînţeles, cea mai căutată.

Aveţi vreo ofertă specială despre care ar trebui să afle viitorii miri sau părinţi?
Pentru ultimele date disponibile, avem o ofertă mai mult decât tentantă, care le aduce o economie apreciabilă. Pentru evenimentele cu peste 160 de persoane, avem un pachet cu economie de 4.000 de lei. Pentru cele cu 220 de persoane, economia este de 8.200 de lei, iar pentru cele cu 250 de persoane, de 9.500 de lei. Iar pentru botez, avem meniuri la 100 de lei sau ultra all inclusive la 168 de lei.

Îi aşteptăm cu mai multe detalii la numărul de telefon 0765.045.265, pe Facebook sau pe noul nostru site, www.hanulandritei.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS