16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPatru Mâini îl aduce pe Moş Crăciun în 34 de grădiniţe şi spitale din ţară

Patru Mâini îl aduce pe Moş Crăciun în 34 de grădiniţe şi spitale din ţară

Producătorul român Patru Mâini a dat, luna aceasta, startul unui nou proiect dedicat comunităţii. În aşteptarea Crăciunului, compania producătoare de materiale de construcţii a demarat campania “Cine renovează cu Primus ţine cu Moş Crăciun!”, care urmăreşte strângerea de fonduri de rechizite şi jucării pentru copiii din 34 de grădiniţe şi spitale din întreaga ţară.
Astfel, 0,5 lei din prețul fiecărei găleți de Primus MultiColor Antibacterian vândute în perioada octombrie – noiembrie 2015, în toată țara, merg în Fondul pentru Comunitate Patru Mâini.  Campania are un caracter local, la fel ca toate acțiunile producătorului Patru Mâini. Mai exact, atunci când un craiovean achiziționează Primus MultiColor în oraşul său, banii strânşi vor fi folosiţi tot la nivelul Craiovei. Anul acesta, de exemplu, fondurile strânse la nivel local vor fi direcţionate către Grădinița „Sfânta Ana”.
1409 copii fericiţi în 2014
Patru Mâini se află la cea de-a treia campanie de strângere de fonduri pentru grădiniţele din comunităţile în care activează, după ce în 2013 nu mai puţin de 1265 de copii au primit cadouri, iar în 2014 Moş Crăciun a ajuns, cu ajutorul companiei, la 1409 copii.
„Business-ul nostru se bazează pe ideea de a da ceva înapoi comunităţii din care facem parte, iar a le face copiilor viaţa mai frumoasă reprezintă cel mai bun mod în care credem că putem să facem asta. Anul trecut am reuşit să facem 1409 de copii fericiţi de Crăciun şi sperăm că le-am dat un motiv să creadă că li se pot întâmpla lucruri frumoase din ce în ce mai des. Mai ales că multora dintre ei le facem cadou nu doar creioane colorate şi plastilină , cărţi de colorat şi cadouri de Crăciun, ci şi un loc curat şi frumos în care să se joace, pentru că am reuşit şi să renovăm câteva grădiniţe graţie programului De ajutor pentru comunitate”, a declarat Claudia Russu,Director de Marketing, Patru Mâini.
Produsul care poate aduce zâmbetul pe chipul copiilor în acest an, Primus MultiColor Antibacterian, este un chit colorat pentru lucrări de rezistență. Este potrivit pentru plăci ceramice, dar și piatră naturală, marmură sau granit. Este flexibil: bun și la interior și la exterior pe suprafețe expuse la variații de temperatură. Este impermeabil, fiind ideal pentru spații cu umiditate.
Produsul poate fi achiziţionate din magazinele Dedeman, Praktiker sau Hornbach. Primus MultiColor Antibacterian a fost produs de Patru Mâini în centrul propriu de cercetare şi dezvoltare şi lansat în 2011.
În această perioadă, Patru Mâini desfăşoară şi acţiuni de renovare la 38 de unităţi şcolare din ţară, în cadrul ediţiei a treia a programului de renovări iniţiat de companie.
Patru Mâini este un producător 100% românesc, compania fiind înfiinţată în anul 2003. Patru Mâini produce adezivi, tencuială decorativă, produse de finisare a faţadelor, chituri de rosturi, cu o capacitate de 80.000 tone anual. Gamele principale de produse sunt Primus (pentru meşteri și ingineri), Primus Optimus (destinată arhitecților, beneficiarilor finali şi consilierilor acestora). Aşa cum spune şi sloganul companiei, “Ajută ca să te bucuri de ajutor”, misiunea acesteia este ca, prin tot ceea ce face, sa vină în ajutorul comunităţilor şi să îi inspire pe cei din jur să facă la fel. Acţiunile de voluntariat şi Fondul pentru comunitate au condus la renovarea a sute de grădinițe, școli, spitale și centre de plasament din toată țara, iar zeci de mii de copii s-au bucurat, de-a lungul acestor ani, de cadouri, graţie campaniilor sociale derulate de Patru Mâini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS