7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎntre 2.000 şi 160.000 lei pentru achiziţia de servicii de evaluare a riscurilor la securitatea fizică

Între 2.000 şi 160.000 lei pentru achiziţia de servicii de evaluare a riscurilor la securitatea fizică

Potrivit unui studiu efectuat de specialiştii site-ul licitaţia.ro, numărul achiziţiilor din domeniul “analiză riscului la securitatea fizică” a început să crească considerabil, doar în luna octombrie publicându-se 10 licitaţii pentru achiziţionarea de astfel de servicii. Puteţi urmări licitaţiile publicate accesând linkul: http://www.licitaţia.ro/search/licitaţii-evaluare-risc–securitate-fizică-27-131.html. Valoarea unei licitaţii variază între 2.000 de lei şi 160.000 de lei. Licitaţiile au fost organizate de către Consilii Judeţene, Spitale, Universităţi, precum şi de către firme private.

De exemplu: Universitatea din Craiova a organizat în 22.10 2015 o licitaţie de: Servicii de efectuare a analizei de risc la securitate fizică pentru obiectivele Universităţii din Craiova, cu o valoare estimată la 105.740 de RON.

Ce înseamnă Analiză de risc la securitate fizică?

Analiză de risc la securitate fizică trebuie să asigure identificarea vulnerabilităţilor şi a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizică şi să indice măsurile de protecţie necesare obiectivului analizat (art. 2, alin. 5 din H.G. 301/2013).
Conform legislaţiei, până la 1 ianuarie 2016, toate firmele din România vor trebui să aibă o analiză a riscurilor de securitate. În lipsa acestei analize, care poate fi realizată numai de evaluatori acreditaţi, ele pot primi amenzi. Acesta este motivul pentru care tot mai multe instituţii, atât publice cât şi private, caută cele mai bune servicii pentru efectuarea evaluării.

Noi oportunităţi pentru prestatorii de servicii de evaluarea riscurilor la securitatea fizică

Firmele prestatoare de servicii de evaluarea riscurilor la securitatea fizică au şansa de a încheia contracte noi, intrând pe piaţa achiziţiilor publice prin intermediul abonamentului “START “de monitorizare licitaţii oferit de Licitaţia.ro.
Astfel, odată abonaţi, sunt înştiinţaţi zilnic, pe e-mail, cu licitaţiile publice noi apărute, având acces la textul integral şi la documentaţie, ceea ce îi duce cu un pas mai aproape de încheierea de contracte noi. Ei sunt informaţi în timp util, beneficiind de date precise şi corecte.
Licitaţia.ro este de 11 ani lider în domeniul monitorizării achiziţiilor publice din România, monitorizând peste 500 de surse publice, oferind informaţii actualizate zilnic cu licitaţiile publice şi private din peste 80 de domenii de activitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS