6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajADE Gas a inaugurat cea mai modernă staţie GPL din Craiova

ADE Gas a inaugurat cea mai modernă staţie GPL din Craiova


Compania ADE Gas continuă seria de investiţii în staţii GPL, de această dată cu inaugurarea celei mai moderne staţii destinate exclusiv comercializării de GPL din Craiova.
Lucrările de modernizare a staţiei GPL ADE Gas din zona Selgros au durat două luni şi au necesitat o investiţie de 90.000 euro, echivalentul a circa 400.000 lei, fonduri provenite din surse proprii. „Este o staţie GPL care se ridică la cele mai înalte standarde, singura de acest fel din Craiova, dacă nu chiar din ţară”, a declarat Cristi Berceanu, unul dintre acţionarii companiei ADE Gas, care dezvăluie că societatea intenţionează ca în următorii ani să modernizeze toate staţiile pe care le deţine. „În 2016 şi 2017 ne propunem să investim în modernizarea tuturor staţiilor ADE Gas şi ne dorim să arate cel puţin la fel de bine ca aceasta. Avem o echipă de tineri designeri care s-a ocupat de proiectul amenajării staţiilor, fiecare cu particularităţile sale, în funcţie de zonă”.

„Suntem un brand autohton, implicat în comunitate”

ADE Gas este, în acest moment, principalul jucător cu capital 100% românesc de pe piaţa GPL, iar staţiile ADE Gas vând mai mulţi litri de gaz decât cele ale brandurilor concurente. „Nu ne ocupăm cu topurile, ci cu distribuţia gazului, însă ne bucură că ocupăm o poziţie fruntaşă în domeniu”, spune Cristi Berceanu. Întrebat care este reţeta succesului de care se bucură ADE Gas, acţionarul aminteşte trei factori: „În primul rând, vindem mai mulţi litri de gaz pentru că avem un produs de calitate, iar aditivii folosiţi de ADE Gas duc la scăderea cu până la 10% a consumului. Un alt factor extrem de important este relaţia cu clienţii. Ne dorim clienţi mulţumiţi, fideli, însă o relaţie sănătoasă cu clienţii se construieşte cu atenţie. La noi, fiecare client primeşte din partea casei o cafea şi un odorizant auto. În plus, în această perioadă, vom avea şi o promoţie surpriză pentru toţi cei care ne calcă pragul, promoţie care se va regăsi exclusiv la această staţie proaspăt deschisă.” Diferenţa principală faţă de alţi competitori, însă, vine din originea românească a companiei. „Pentru că suntem o societate cu capital 100% românesc şi, mai mult, o societate 100% oltenească, parte din veniturile noastre se întorc în comunitatea din care facem parte. Susţinem performanţa sportivă, astfel că ADE Gas este sponsor oficial al echipei de handbal SCM U Craiova şi al echipei de fotbal CSU Craiova, iar de-a lungul timpului ne-am implicat în mai multe evenimente şi campanii dedicate comunităţii. Chiar şi identitatea brandului nostru este strâns legată de faptul că suntem un brand autohton. Logoul ADE Gas are în componenţă tricolorul.”
ADE Gas este şi unul dintre cei mai mari importatori de gaz petrolier lichefiat din România. „Ne aprovizionăm atât de la rafinăriile din ţară, cât şi la cele din afara ţării. De la an la an, volumele de GPL au crescut la staţiile noastre, iar 2015 a fost un an foarte bun pentru noi. Am fost şi premiaţi la nivel naţional, la Topul Firmelor, pentru activitatea noastră în domeniu. Sperăm ca şi anul viitor să fie unul prolific. Urmărim extinderea reţelei, cât şi modernizarea staţiilor existente” spune directorul adjunct Cristina Ispas.

În prezent, compania ADE GAS deţine 35 de staţii în Craiova. În Oltenia, numărul staţiilor deţinute de societate se ridică la 150, iar la nivel naţional, în sudul ţării există 242 staţii GPL ADE Gas. În total, la nivel de grup, ADE Gas are aproximativ 350 de angajaţi. Compania s-a concentrat de fiecare dată pe angajarea persoanelor din regiunea unde au fost înfiinţate staţiile GPL, pentru a sprijini locuitorii din zonă. Staţia recent inaugurată numără 4 angajaţi şi un şef de staţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS