22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRoby-Mob le aduce craiovenilor mobilă nemțească la preț de chilipir

Roby-Mob le aduce craiovenilor mobilă nemțească la preț de chilipir

De cinci ani, pasionații de design interior, cu fler pentru obiecte deosebite, dar și cei care caută să-și amenajeze și să-și utileze casa cu mobilă și aparate de calitate, la costuri mai mici, au la dispoziție gama de produse nemțești oferită de Roby-Mob. Depozitul de mobilier second-hand administrat de tânărul Robert Godeanu adăpostește atât mobilă, cât și electronice, electrocasnice, biciclete și alte obiecte diverse aduse din Germania, multe dintre ele adevărate bijuterii clasice ce rezistă în fața timpului și a schimbărilor de tendințe. Nu de puține ori, plimbându-te printre rândurie de scaune, canapele extensibile, dormitoare, bucătării sau sufragerii, ai ocazia să te întâlnești cu piese baroce, cu albul ivoriu al unui set tip Ludovic al XIV-lea sau cu obiecte antice care așteaptă să le găsești locul în propria ta casă.

„Ceea ce aducem noi este diferit de tot ceea ce se găsește astăzi în magazine. Majoritatea produselor de pe piață sunt de o calitate slabă, iar cele lucrate calitativ au prețuri foarte mari, uneori chiar exorbitante. Noi oferim o alternativă extrem de accesibilă. Avem foarte mult mobilier din lemn masiv, bucătăriile sunt obiect utilate, cu hotă, plită, cuptor, frigider, toate nemțești. Calitatea este mult superioară, iar prețurile nu doar accesibile, dar și negociabile,” spune Robert.
Printre clienții Roby-Mob se numără nu doar persoane fizice, dar și juridice. Obiectele de mobilier second-hand aduse din Germania au însuflețit, de-a lungul timpului, atât case, cât și hoteluri, cafenele sau restaurante.
„Avem mulți clienți fideli, care se întorc adesea pentru a vedea ce mai aducem nou. Unii dintre ei sunt pasionați de lucruri antice, chiar restaurează unele obiecte. Multe dintre produsele de aici sunt unicat, rarități. Avem și mobilier în linii mai moderne, însă calitatea este superioară față de majoritatea celor comercializate în prezent.”
Roby-Mob asigură transport gratuit, iar costurile pentru manipulare și montaj depind de valoarea comenzii.
Recent, pe lângă depozitul de pe bulevardul Nicolae Romanescu, nr. 132, și cel din județ, din Călărași, Robert a mai deschis un showroom de mobilă second-hand în centrul orașului, în hala Popeci de lângă Service Poiana. „Ne-am extins din dorința de a oferi o gamă cât mai vastă de produse, iar acum clienții noștri trebuie să știe că ne găsesc și în zona centrală”.
Afacerea condusă de Robert este parte dintr-o tradiție de familie. Atât tatăl, cât și fratele său sunt, de asemenea, pasionați de domeniu și se ocupă de alte depozite similare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS