13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajProtractorul, o soluţie modernă pentru fermierii doljeni

Protractorul, o soluţie modernă pentru fermierii doljeni

De aproximativ două luni de zile, fermierii doljeni care au nevoie de piese pentru utilajele agricole pot găsi soluţii imediate, dar şi tot suportul necesar, la magazinul specializat Protractorul, de pe bulevardul Romanescu.
Protractorul comercializează piese pentru orice marcă românească sau de import de tractoare, combine si toata gama de utilaje agricole. Însă, pe lângă simpla comercializare, magazinul oferă ceva nou pe piaţa din Craiova: consultanţă în identificarea pieselor şi o amenajare modernă a spaţiului. “Suntem o echipă formată din oameni tineri, foarte implicați şi comunicativi. Am deschis magazinul după ce am acumulat experiență în domeniu. Cumpărând frecvent piese pentru utilaje, am intrat în contact cu diverşi distribuitori. Insă, de fiecare dată, am simțit lipsa informațiilor avizate, lipsa unei consultanțe adecvate în alegerea celor mai bune soluții. Astfel, ne-a venit ideea să deschidem un magazin care să nu se limiteze la vânzarea de piese, ci să le ofere clienților o experiență noua, interactivă. Un magazin care să vândă soluții, nu doar piese”, spune unul dintre asociaţii Protractorul. “Oamenii trebuie să ştie că la noi vor fi întâmpinaţi de un personal calificat, pregătit să îi ajute în identificarea problemelor și, evident, în găsirea soluțiilor,” adaugă acesta.
Fermierii  vor fi întâmpinaţi aici cu o atitudine deschisă și se vor putea bucura de un spațiu amenajat modern și practic. Clienţii pot alege fie să ceară ajutorul personalului, fie să vizualizeze singuri marfa și să consulte specificațiile fiecărei piese în parte. Spaţiul este aerisit, încăpător, fiind prevăzut cu locuri de așteptare.“Am vrut ca spaţiul să reflecte caracterul nostru: să fie deschis și primitor. Noi ne dorim să  avem o legătură foarte strânsă cu clienţii noştri, pe care îi vedem ca pe nişte parteneri. Îi îndemnăm să ne contacteze şi telefonic, pentru orice informaţie. De multe ori, de exemplu, apar probleme în identificarea pieselor, deoarece există foarte multe utilaje şi foarte multe modele. Noi venim în ajutorul lor pentru a identifica acea piesă , oferindu-le cea mai buna solutie” ne-a asigurat administratorul societăţii.
Protractorul acoperă o arie largă de producători internaţionali de renume fiind importator direct al pieselor de schimb. Fermierii vor găsi la magazin piese pentru principalele mărci de tractoare – John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Case.
Piesele sunt originale, prezintă garanţie şi vin cu un certificat de conformitate. Protractorul comercializează atât piese din gama premium, cât şi piese mai accesibile ca preţ, toate însă de o calitate foarte bună. „Ceea ce e demn de menţionat este că în ultimul timp observăm o tendinţă a fermierilor de a alege piese de calitate. Nu mai caută calitate inferioară, realizând că este o pierdere de timp şi bani.”
Protractorul îi aşteaptă pe fermieri zilnic, între orele 08-19:00, pe bulevardul Nicolae Romanescu, nr. 33. Pentru informaţii, puteţi suna la numărul de telefon 0741361780.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS