16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajWater Muse – Flower Workshop: Rochie naturală, din frunze și flori

Water Muse – Flower Workshop: Rochie naturală, din frunze și flori

Nu doar păpușile au ocupat strada, ci și florile. Cu ocazia Festivalului Puppets Occupy Street, Florăria April a ținut workshopul Water Muse – Flower Worshop.
Timp de 7 ore, în Centrul Vechi, Florăria April a realizat o rochie din frunze de aspidistra, salcie, cale, gypsophila, crizanteme și orhidee dendrobium.  Părul manechinului a fost realizat din beargrass, iar coronița de pe cap din gypsophila, fiind decorată și cu câteva scoici.
Cala este un simbol al credinței  și purității, dar și al tinereții și renașterii.  Gypsophila simbolizează o inimă pură, inocența. Crizantema reprezintă bucurie, bogăție, optimism, iar orhideea dendrobium simbolizează rafinament.
Și cei mici s-au implicat în realizarea rochiei, primul voluntar fiind un băiețel, care a fost de ajutor în realizarea structurii pe care au fost aplicate florile, apoi 4 fetițe au realizat coronița manechinului.
Manechinul a fost expus timp de o zi în Centrul Vechi, apoi a fost mutat într-un local din Centrul Vechi, pentru a putea fi păstrat în condiții bune, până la uscarea florilor și frunzelor.
Rezultatul îl puteți vedea în poze.
Nu uitați că Florăria April vă stă la dispoziție la adresa de email [email protected] sau la numerele de telefon 0762.331.815, 0760. 183.292. Pentru fotografii și articole despre flori vizitați siteul nostru: www.florariaapril.com sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/floraria.april
Andreea Melinescu
Floral Designer – Florăria April

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS