8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajUnde găseşti apartamente şi terenuri la preţ de chilipir?

Unde găseşti apartamente şi terenuri la preţ de chilipir?

Licitaţiile publice de vânzare reprezintă valorificarea bunurilor confiscate sau intrate în proprietatea privată a statului, conform legii.
Licitaţia.ro oferă posibilitatea de a achiziţiona construcţii, terenuri, utilaje, mijloace auto, etc, la preţuri foarte mici, majoritatea licitaţiilor fiind organizate de către Lichidatori judiciari, Executori judecătoreşti, Direcţii Generale a finanţelor publice, bănci etc.
Preţurile la care pot fi cumpărate construcţiile, terenurile, bunurile sunt accesibile, iar cei care doresc achiziţioneze pot lua serios în considerare această variantă.
Poate participa la licitaţie, în calitate de licitator, orice persoană care are capacitate deplină de exerciţiu, precum şi capacitatea dobândească bunul ce se vinde. Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin persoane interpuse.

Participarea la licitaţii publice vânzări în doar 5 paşi:
Identifici imobilul, terenul, utilajul care te interesează , accesând site-ul licitaţia.ro
Parcurgi textul licitaţiei pentru a află detalii privind data, ora şi locul de organizare a licitaţiei şi depui în contul de consemnare al organizatorului (executor judecătoresc, lichidator, ANAF, etc) o cauţiune reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei
Depui la sediul organizatorului o oferta scrisă, împreună cu dovada plăţii cauţiunii
Dacă, la finalul şedinţei de licitaţie, eşti declarat câştigător, trebuie achiţi diferenţa de preţ pentru construcţia/ terenul adjudecat în maxim 30 zile.
Dacă nu ai câştigat licitaţia, cauţiunea de 10% pe care ai depus-o îţi va fi restituită.
Cu un abonament la licitaţia.ro, care necesită costuri minime, eşti informat zilnic privind licitaţiile de vânzări publicate. Monitorizăm permanent sute de surse pentru a primi informaţii exacte şi la timp. În cadrul abonamentului ai acces şi la licitaţii vânzări private, organizate de către companii private, persoane fizice etc. O investiţie minimă poate aduce câştiguri mari – alege licitaţia.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS