24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMagazinul “Comanda 4 You” , un brand NITELA

Magazinul “Comanda 4 You” , un brand NITELA

După ce în luna martie compania Nitela Impex s-a mutat într-un sediu nou, cu o investiţie de 3 milioane de euro, cel mai mare distribuitor de bere şi băuturi din zona Olteniei continuă procesul de dezvoltare. În urmă cu o săptămână, Nitela a inaugurat un magazin cu vânzare sub brand-ul “comandă 4 you“ în cartierul Brazda lui Novac, unde craiovenii pot găsi cea mai variată ofertă de produse: bere, băuturi spirtoase, vinuri, sucuri, cafea dar şi produse alimentare, la preţuri de distribuţie. Astfel, locatarii din Brazda lui Novac dar şi ceilalţi craioveni pot beneficia, de acum înainte, de preţurile competitive practicate de Nitela.

Cu tot cu depozit, magazinul din Brazda lui Novac se întinde pe o suprafaţă de 300 metri pătraţi şi oferă posibilitatea de aprovizionare imediată. George Piţigoi, directorul de dezvoltare al Nitela Impex, explică: “Am avut de ales între mai multe locaţii, dar am decis ca prima locaţie să fie în vechiul sediu Nitela pentru a răsplăti, într-un fel, comunitatea locatarilor care au avut înţelegere în anii trecuţi faţă de deranjul provocat de maşinile de mare tonaj necesare desfăşurării activităţii. Acum pot parcurge o distanţă foarte mică şi beneficiază de varietate şi preţuri competitive cu cele ale hypermarketurilor. De asemenea, avem o politică de reduceri la cantităţi mari, necesare pentru orice eveniment, nunţi, botezuri, petrecerii private, conferinţe sau team building-uri . Prima noutate în domeniu retail-ului este suportul gratis (în limita disponibilităţii) cu transport, consiliere pentru evenimente, vitrine frigorifice, dozatoare de bere, dar şi posibilitatea de retur a produselor rămase. A doua noutate constă în serviciul online www.comanda4you.ro de care vor beneficia clienţii magazinului începând cu toamna acestui an, serviciu care va face lucrurile şi mai uşoare, decât să mergi până la magazin ca să cumperi unul sau două baxuri de apă, de exemplu, şi să urci cu ele până la etajul trei sau patru, va fi suficient să apelezi serviciul www.comanda4you.ro. Primeşti produsele direct acasă, plăteşti în numerar sau cu cardul, prin POS şi nu plăteşti nimic în plus”.

Momentan magazinul are program de luni până vineri, însă de luna viitoare va funcţiona şi în weekend, astfel încât clientii îşi vor putea reface stocurile chiar şi duminica.

Reprezentanţii Nitela se gândesc deja la diversificarea gamei de produse şi la posibilitatea extinderii spaţiului. Pe lângă băuturi, magazinul va comercializa şi produse alimentare şi va avea, în viitorul apropiat, şi o zonă de carmangerie. În prezent, magazinul Nitela oferă cea mai variată gamă de vinuri, cu peste 400 de sortimente de la peste 20 de podgorii.

Magazinul Nitela se află pe strada Brazda lui Novac, nr. 215.
Telefon: 0372.750.062 / 0734.457.182
E-mail: [email protected]
Web: www.nitela.ro
Facebook: Nitela Impex (https://www.facebook.com/nitelacraiova)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS