7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOportunităţi unice pentru firmele de transport

Oportunităţi unice pentru firmele de transport

Potrivit unui studiu realizat de licitaţia.ro, în perioada 01.01.2015 – 31.05.2015, s-au publicat 257 de licitaţii care au ca scop achiziţia serviciilor de transport.
Cele mai multe licitaţii din acest domeniu au fost publicate în luna martie, adică 64, urmată de luna aprilie cu 52, ianuarie şi februarie cu 49 şi luna mai cu 43 de achiziţii publicate. Principalii organizatori sunt instituţii precum: Hidroelectrica, Societatea Naţională de Gaze Naturală Romgaz SĂ, Primarii, Consilii, Ministere, Universităţi, Spitale, dar şi firme private.
Procedura de participare la aceste licitaţii este una simplă, multe dintre ele fiind cumpărări directe. Altele se desfăşoară on-line pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice sau offline la sediile instituţiilor prin metodă clasică de depunere a ofertei scrise la adresa organizatorului. Licitaţia.ro  vine în sprijinul firmelor de transport cu Abonamentul Start Servicii de Transport. Prin acest abonament compania va primi pe e-mail zilnic toate licitaţiile publice din acest. În sarcina ei rămâne doar depunerea ofertelor şi participarea propriu-zisă la licitaţie.

Pe licitaţia.ro, în momentul de faţă sunt 23 de licitaţii la care încă se pot depune oferte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS