10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAmanet Stefany vine cu promoţii pentru craioveni

Amanet Stefany vine cu promoţii pentru craioveni

amanet

Amanet Stefany, casa de amanet cu cea mai mare vechime pe piaţa de profil din Craiova, vine cu oferte speciale pentru clienţi. O primă veste bună este legată de micşorarea comisionului, de la 0,10% la 0,08%. Pe lângă acest avantaj, Amanet Stefany oferă posibilitatea unor reduceri suplimentare prin cardurile de fidelitate, care funcţionează pe principiile deja cunoscute de consumatori.
Teodore Armando, administratorul firmei, crede că este foarte important, pentru stabilitatea afacerii, să îi ţii aproape pe clienţi prin servicii de calitate, completate de oferte avantajoase.
„Probabil că suntem cea mai cunoscută casă de amanet din Craiova şi cea în care craiovenii au cea mai are încredere. Asta pentru că ne-am comportat mereu exemplar cu clienţii noştri, care nu au avut parte de surprize neplăcute, ci, dimpotrivă, de transparenţă deplină şi seriozitate. Nu poţi rezista pe piaţă altfel, mai ales ca instituţie financiară nonbancară“.
Casa de amanet Stefany a ajuns, cu timpul, să se extindă şi să fie cunoscută şi în localităţi de lângă Craiova. Renumele său este o adevărată carte de vizită, iar recomandările clienţilor garantează pentru serviciile oferite. Foarte mulţi dintre cei care trec pragul casei de amanet revin şi se transformă în clienţi fideli. Există chiar şi clienţi menţinuţi încă de la deschiderea afacerii. Cheia acestui succes, spune Armando, este stabilitatea, completată de tradiţie. Casa de amanet Stefany a rămas, de-a lungul timpului, loială valorilor cu care a pornit la drum: responsabilitate, calitate şi încredere. Acestora li se adaugă alt aspect important: confidenţialitatea informaţiilor.
„În ultima vreme, în Craiova s-au deschis foarte multe case de amanet, numai că acestea nu supravieţuiesc pe piaţă. Nu au capitalul social care să le poată susţine, deseori clienţii sunt amânaţi din lipsă de lichidităţi. Este esenţial să nu amâni clientul, să îi oferi împrumutul rapid“.

Unde găsiţi Amanet Stefany:

Str. Arieş, nr. 1, Bl. B, Parter, Craiova, Dolj
0251.412.733 / 0786.196.153
[email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS