21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRevia Expert readuce măiestria artistică în amenajările interioare

Revia Expert readuce măiestria artistică în amenajările interioare

Din dragoste pentru frumos şi durabil, şi-au îndreptat atenţia către vechile meşteşuguri şi şi-au propus să revitalizeze arta de a decora şi înfrumuseţa interioarele cu modele şi elemente decorative din diverse regiuni ale lumii. Aşa a luat naştere, în Craiova, showroom-ul Revia Expert, unicul de acest fel în ţară.
Revia Expert importă de la producători cu tradiţie din Franţa, Spania, Italia, Maroc sau Anglia – gresie, faianţă, piatră naturală, plăci decorative executate manual (precum mozaic ciment hidraulic şi granit hidraulic, plăci ceramice Zellige si Zocalos), sobe ceramice artistice şi radiatoare decorative, precum şi obiecte sanitare lucrate, de asemenea, în vechea tehnică artizanală.
„Am ales zone puternice din punct de vedere cultural şi spiritual, astfel încât micile opere de artă dedicate amenajărilor interioare să poată fi combinate şi integrate în specificul nostru naţional, îmbogăţindu-l. Putem aduce, astfel, în spaţiul nostru, indiferent care ar fi acela, atmosfera de care ne simţim atraşi şi, totodată, putem reînvia spiritul timpurilor mai liniştite şi, de ce nu, mai romantice”, spun reprezentanţii Revia Expert.
Tipul de finisaje şi dotări propuse de Revia Expert, aproape uitat în perioada de efervescenţă a producţiei industriale, este extrem de versatil şi adaptabil, spun experţii showroom-ului. Astfel că integrarea în interioarele moderne se dovedeşte o alegere surprinzător de inspirată.
Revia Expert oferă posibilitatea alegerii din mii de modele şi colecţii – European, Tradiţional, Contemporan, Arabica. „Putem răspunde oricărei cerinţe, fie că este vorba de compoziţii care se pretează proiectelor rezidenţiale sau celor comerciale, de la locuinţe particulare până la clinici, hoteluri, restaurante, cafenele sau restaurări de clădiri vechi.”
Indiferent de categoria produselor, acestea pot fi executate după dorinţa fiecăruia. Iubitorii de frumos pot solicita o anumită combinaţie de culori şi îşi pot crea singuri modelul dorit, în cazul în care nu găsesc ceva suficient de apropiat de preferinţele personale.
Un lucru important de ştiut este că la Revia Expert se pot executa modele identice cu cele ale unor plăci vechi ale căror matriţe s-au pierdut.
„Ne propunem să readucem autenticul şi valoarea artistică, atât în vechile clădiri dar, mai ales, în construcţiile moderne, care reclamă nevoia de personalizare” este mesajul echipei Revia Expert.

Showroom Revia Expert – Amenajări interioare şi soluţii decorative.
Str.Calea Bucuresti, bl. M16 Parter, Craiova, Dolj
Telefon 0741-088-397;0723-535-557
E-mail: [email protected]
Web: www.reviaexpert.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS