6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOLTMETAL, experienţă de peste 20 de ani în colectarea fierului vechi

OLTMETAL, experienţă de peste 20 de ani în colectarea fierului vechi

Directorul societăţii OLTMETAL S.A., specializată şi autorizată pentru colectarea, prelucrarea şi livrarea fierului vechi, inclusiv a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice (DEEE) şi a vehiculelor scoase din uz, inclusiv prin programul RABLA, crede că secretul constanţei pe piaţă, în ciuda fluctuaţiilor majore cauzate de criza economică, este transparenţa şi relaţia deschisă cu colaboratorii. Printre clienţii societăţii se numără companii importante, precum ALRO Slatina, POPECI Utilaj Greu, RELOC Craiova, Electroputere Craiova sau Compania de Apă. “Lucrăm de foarte mult timp cu aceste companii şi mereu am fost corecţi şi transparenţi. Dacă nu eşti sincer în relaţia cu colaboratorii, nu rezişti pe piaţă. Îi poţi păcăli o lună, două, dar pe termen lung nu ai nicio şansă”, afirmă Ion Pătruţ.

OLTMETAL există pe piaţă din 1999, când afacerea a pornit cu 20 de angajaţi, iar acum numără în jur de 60. Angajaţii firmei lucrează în domeniu încă din 1991, astfel că societatea oferă servicii de calitate, bazate pe o experienţă vastă şi seriozitate, două caracteristici care au câştigat încrederea clienţilor. “Suntem autorizaţi pe toate activităţile de recuperare şi reciclare. Avem puncte de lucru şi la Slatina şi la Podari, unde avem depozit de neferoase – hârtie şi plastic. Lucrăm şi cu Billa sau Kaufland.”

În România se produc anual circa 2 milioane de tone de fier vechi şi se exportă mai mult de jumătate în Turcia, astfel că preţurile depind foarte mult de aceste exporturi, explică directorul societăţii. “În ultimii ani, însă, piaţa colectării şi valorificării fierului vechi a fost foarte influenţată şi de criza economică şi a cunoscut o scădere. Totuşi, suntem o societate cu experienţă, iar promptitudinea noastră şi seriozitatea sunt principalele piese de rezistenţă ale OLTMETAL”.

 

OLTMETAL S.A.

Sediu central :
Calea Bucureşti, nr. 191, Craiova
Puncte de lucru:
Telefon:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS