14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCraiova devine capitala modei pe 16 mai

Craiova devine capitala modei pe 16 mai

Royal Models Agency şi Electroputere Parc organizează, la Craiova, cea de-a X-a ediţie a evenimentului „Festivalul de Modă Miss de Modă Royal Models România”, care va avea loc pe16 mai.  Evenimentul va fi compus din două secţiuni: Beauty Contest şi Fashion Shows.
În cadrul primei secţiuni, în urma unei preselecţii naţionale în 13 oraşe s-a ales câte o concurentă care să participe în marea finală de la Craiova. Urmeaza să se mai aleagă o concurentă din mediul on-line, în urma voturilor exprimate acolo. Ultima concurentă va fi aleasă pe data de 10 mai. Daca eşti frumoasă, ai între 13 şi 25 de ani, minim 1,70 m înălţime, un aspect fizic plăcut şi vrei să ajungi în finala MISS ROYAL MODELS ROMANIA, atunci nu trebuie decăt să te înscrii în concurs pe www.royalmodels.ro la secţiunea FESTIVALUL DE MODĂ. Aşadar, vor fi 14 concurente din toate colţurile ţării care se vor lupta, la Craiova, pentru titlul de MISS ROYAL MODELS ROMANIA 2015. Juriul concursului MISS ROYAL MODELS ROMANIA este format din specialişti în domeniul modelingului, critici de moda, designeri, fotografi. De asemenea, câştigătoarea concursului din ediţia precedentă se va alătura juriului.
A doua secţiune cuprinde un regal de modă, prin care creatori de modă români consacraţi şi debutanţi, alături de cei invitaţi din strainatate, îşi vor prezenta în  premieră colecţiile de sezon. Designerii care îşi vor prezenta cele mai noi colecţii în cadrul evenimentului de anul acesta sunt: Cătălin Botezatu, Susana Bettencourt (Portugalia), Clara Rotescu, Lorena Trică, Noela Style, BLD by Exclusive şi Urban Kids. Machiajul evenimentului va fi asigurat de echipa lui Alex Rădulescu, iar partea de hair style de echipa BES COSMETICS ROMANIA. Premiile oferite câştigătoarelor constă în contracte cu agenţii de modeling din Europa, produse cosmetice de lux, ţinute vestimentare, book-uri profesioniste, excursii, telefoane mobile sau seturi de bijuterii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS