16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDoctor Cars, un service auto de inspiraţie internaţională

Doctor Cars, un service auto de inspiraţie internaţională

Când faci ceea ce îţi place şi investeşti pasiune în munca ta, oamenii sunt mulţumiţi şi devin cel mai eficient canal de promovare. Acesta este şi crezul a doi tineri asociaţi care au deschis în Craiova Doctor Cars, o companie specializată în întreţinerea şi repararea autovehiculelor care a luat naştere din dorinţa de a aplica în România experienţa acumulată în 12, respectiv 15 ani de lucru în străinătate, în Italia. Cristian Burădescu şi Liviu Marius Avram spun că anii de lucru la Monza şi Torino i-au învăţat ce înseamnă responsabilitatea şi disciplina, două componente esenţiale ale unei lucrări de calitate “Stilul de lucru în Italia este altfel, există o mulţime de secrete care fac diferenţa în această meserie. Avem şi noi tehnologia necesară pentru a le aplica, însă în România încă se merge pe principiul “lasă că merge şi aşa”,” mărturiseşte Cristian Burădescu.
“În service-urile unde am lucrat şi ne-am perfecţionat maşinile aveau o valoare mai mare, iar asta însemna şi o responsabilitate mai mare. Clientul îţi plăteşte, e normal să pretindă ceva la schimb, iar noi nu vrem să spunem că suntem cei mai buni, cum o fac mulţi, vrem să o dovedim, vrem să o auzim de la clienţii noştri,” spune Liviu Marius Avram, care a început să lucreze ca vopsitor şi a fost avansat în funcţia de responsabil tehnic al service-ului italian în care a acumulat experienţă.
Doctor Cars oferă servicii de vopsitorie, tinichigerie şi mecanică şi deţine un  laborator modern de preparare a vopselelor, la standarde europene. “Folosim numai vopsea pe bază de apă, în acord cu legislaţia în vigoare, şi colaborăm cu cei de la Basicra. Utilizăm vopsele profesionale, de înaltă calitate. Dorim să facem lucruri deosebite,”adaugă Liviu Marius Avram. “Avem unele vopsele care vin numai pe comandă, vopsele care nu se găsesc în comerţ şi nu se folosesc la maşinile care ies din fabrică. Au efecte coloristice spectaculoase, iar procedeul de vopsire poate dura şi 8 ore. În curând intenţionăm să aducem un bazin pentru a vopsi prin transfer în apă (water transfer)”, spune Cristian Burădescu, care a avut ocazia să vopsească, în Italia, inclusiv maşini de Formula 1  şi deţine atestat Sikkens, una dintre mărcile profesionale de vopsele ale producătorului de renume mondial Azko Nobel.
Un serviciu apreciat, cu siguranţă, de clienţi, este maşina la schimb: pentru reparaţii capitale de mecanică sau vopsit total, cei de la Doctor Cars oferă o maşină pe perioada lucrării, astfel încât şoferii să nu rămână fără autovehicul.

Adresa: Prelungirea Bechetului, Km 7
Www.doctorcars.ro
[email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS