17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPrimo Motor îi aşteaptă pe şoferi pentru schimbarea anvelopelor de iarna

Primo Motor îi aşteaptă pe şoferi pentru schimbarea anvelopelor de iarna

Pentru că a venit primăvara, Primo Motor, cel mai modern service de roţi si distribuitor anvelope din Craiova, îi aşteaptă pe şoferii craioveni să îşi schimbe anvelopele. Clienţii pot opta şi pentru depozitarea celor de iarnă în hotelul de anvelope.
Primo Motor este distribuitor şi partener Bridgestone, Michelin şi Yokohama, iar de curând s-a afiliat la reţeaua Point S (cea mai mare reţea independentă din Europa, care oferă anvelope şi servicii de calitate în domeniu). “Oferim clientilor nostri consiliere in alegerea anvelopelor si jantelor potrivite si ocazia de a alege dintr-o gama larga de anvelope de vara la preturi speciale.”, menţionează Cristian Gavrilă, manager Primo Motor.

Service-ul Primo Motor a primit un calificativ „premium” din partea Bridgestone pentru spaţiu şi construcţie.

„Oferim servicii complete: vânzare, schimb, echilibrat şi montaj anvelope, geometrie roţi, precum şi serviciul de hotel anvelope cu condiţii optime de depozitare şi păstrare a anvelopelor de extrasezon. Totodată, efectuăm şi servicii de mecanică şi de spălătorie auto. Angajaţii au experienţă de minim 5 ani în domeniu şi au participat la programe de training Bridgestone. Livrarea unor servicii calitative şi o grijă deosebită faţă de aşteptările şi nevoile clienţilor, precum şi o atitudine proactivă, sunt lucrurile care ne diferenţiază de competiţie şi care cred că vor influenţa decizia clienţilor de a ne alege,” a adăugat managerul Primo Motor.

Unde puteţi găsi  Primo Motor:

Craiova, DN 65, km. 9, vis-a-vis de piscina Valencia
La telefon 0351.402.961 sau 0724.026.561
La adresa de email [email protected]
Pe pagina web www.primomotor.ro
Programul service-ului este de luni până vineri între orele 9-18 şi sâmbăta între orele 9-14.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS