14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajBellagio Ballroom îi aşteaptă pe viitorii miri la Nunta de Probă

Bellagio Ballroom îi aşteaptă pe viitorii miri la Nunta de Probă

bellagio

Tinerii îndrăgostiţi care se pregătesc să facă marele pas şi doresc o nuntă ca în poveşti sunt invitaţi mâine (sâmbătă), de la ora 15.00, la Hanul Andriţei. Salonul Bellagio Ballroom va găzdui cea de a doua ediţie a evenimentului Nunta de Probă, accesul fiind liber.
Destinată perechilor care caută inspiraţie şi servicii profesioniste pentru petrecerea de nuntă, Nunta de Probă propune soluţii inspirate pentru fiecare detaliu implicat în desfăşurarea marelui eveniment – de la alegerea elementelor de decor sau cele mai savuroase prăjituri şi torturi până la cel mai emoţionant dans de deschidere. Defilările de rochii vor puncta cele mai importante tendinţe ale acestui sezon, completându-se perfect cu machiajul şi coafurile propuse de specialiştii prezenţi la eveniment. Tinerii îndrăgostiţi vor primi cele mai bune sfaturi despre cum să-şi aleagă verighetele, dar şi sugestii din partea artiştilor din domeniul foto-video, legate de imortalizarea unor amintiri unice. Nu vor lipsi degustările de torturi, prăjituri şi cocteiluri, alături de cupajele aromate recomandate de somelieri pricepuţi. Muzica live va întregi decorul acestei după-amieze frumoase, invitaţi speciali fiind Lavinia Bîrsoghe, formaţia Craiovenii şi Gabriela Dolanska.

Vor fi prezenţi cei mai buni specialişti

„Evenimentul se va desfăşura precum în cazul unei nunţi reale, de aceea se şi numeşte Nunta de Probă. Am pregătit o primire deosebită a participanţilor, care vor fi acompaniaţi de armoniile unui cvartet. Am organizat acest eveniment pentru a veni în sprijinul mirilor, astfel încât nunta lor să fie întocmai aşa cum îşi doresc. Încercăm să nu ne rezumăm la a găzdui evenimente. Ne implicăm, oferim consultanţă, planning, le recomandăm tinerilor îndrăgostiţi servicii de cea mai bună calitate, de la formaţie până la artificii, în funcţie de bugetul pe care îl alocă evenimentului“, a spus Andra Dina, manager al Hanului Andriţei şi organizator al evenimentului Nunta de Probă.
Cei care vor fi prezenţi mâine la Bellagio Ballroom vor fi întâmpinaţi de furnizori din toate categoriile de servicii necesare organizării unei nunţi. Perechile vor putea alege mai uşor meniurile, graţie unei expoziţii gastronomice care va cuprinde toate variantele, vor putea degusta din dulciurile cu ingrediente naturale ale cofetăriei Michelle şi vor putea învăţa mai multe despre secretele vinului de la un somelier al Casei Panciu.
„Încercăm să evoluăm de la an la an şi sperăm ca această ediţie a Nunţii de Probă să fie şi mai frumoasă decât precedenta. Anul acesta avem meniuri mai deosebite, ne detaşăm uşor de stilul clasic. Ne dorim să oferim calitate, de aceea fiecare dintre cele trei saloane dispune de bucătărie proprie, aşa încât totul să fie proaspăt, iar aspectul farfuriilor să fie la înălţime. În ceea ce priveşte specialiştii participanţi la eveniment, putem spune că i-am invitat pe unii dintre cei mai buni din domeniu, furnizori cu care am mai lucrat şi care au fost de fiecare dată ireproşabili. Îi recomandăm cu toată încrederea“, a adăugat managerul Hanului Andriţei.

Oferte promoţionale pentru participanţi

Printre expozanţi se numără specialişti în planificarea evenimentelor, precum Star Events şi Jurnal de Mariaj, specialişti în vinuri din partea Casei Panciu, magicieni ai gustului, de la cofetăria Michelle, reprezentanţi ai bijuteriei Teilor, Lorena Nicola, specialist make-up, Mariana Zmărăndache, hairstylist, Cristian Albu, designer de încălţăminte, Adina Constantinescu şi Ivette Design, pe parte de design vestimentar, Professional Open Bar, Daniel Popescu, Promedia Studio, coregrafi pentru dansul mirilor, magazinul Denis – ţesături pentru rochii spectaculoase, Focurideartificii.com, Lui by Luiza, Invitaţii by 24-Media, Ionuţ Şerban foto-video, 4Music by Niki, Clamado.

Participanţii la Nunta de Probă vor putea discuta cu fiecare specialist şi vor beneficia de diverse oferte promoţionale.

Programul de desfăşurare a evenimentului:

15.00 Cvartet Prelude
15.45 Spectacol Evenimente Ideale
16.20 Spectacol Lavinia Bîrsoghe, Gabriela Dolanska şi formaţia Craiovenii
17.30 Recomandările Degustătorului de VINURI Barbălată Ştefan
18.00 Dansuri ale coregrafilor Beatrice şi Johnny Smith
18.30 Recital Ana Maria
19.00 Tombolă cu premii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS