21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajGame complete, transport gratuit şi preţuri indecent de mici la noul magazin Arabesque din Craiova

Game complete, transport gratuit şi preţuri indecent de mici la noul magazin Arabesque din Craiova

Compania Arabesque, lider pe piaţa materialelor de construcţii şi finisaje din România, a redeschis, la sfârşitul săptămânii trecute, magazinul din Craiova, de pe bulevardul Decebal, 111A.

Magazinul Arabesque vine cu multe noutăți: o gamă impresionantă de produse, în stocuri aproape nelimitate şi la preţuri „indecent“ de mici.

Angela Rapotan, acţionar Arabesque, a oferit mai multe detalii despre investiţia în magazinul din Craiova.

Ce vor găsi craiovenii în noul magazin Arabesque?

O noutate este spaţiul mult mai mare, în plus, ne adresăm de acum și persoanelor fizice, meseriaşi, profesionişti, publicul nostru ţintă nu mai este reprezentat numai de companii. Acum, oricine doreşte să construiască, să renoveze sau să amenajeze locuința găseşte în magazinul Arabesque tot ce are nevoie.

Ce game de produse găsim în spaţiul actual?

În urma extinderii spaţiului, oferim acum o gamă mult mai largă de produse. Avem un portofoliu de peste 15.000 de produse: materiale de construcţii şi finisaje, instalaţii sanitare şi electrice, cea mai variată gamă de       faianţă, gresie, parchet, vopsea, obiecte sanitare, căzi şi cabine de duş, scule şi unelte, mobilier. Interesul nostru este să le oferim clienţilor o experienţă cât mai plăcută de cumpărare, să le asigurăm toate lucrurile necesare pentru proiectele lor într-un timp cât mai scurt. Oricine poate găsi la Arabesque produse începând de la fundaţie și până la acoperiş. Astfel, clientul iese din magazin rapid, cu tot ce are nevoie. În plus, rafturile Arabesque vor fi mereu pline.

 Care sunt principalele servicii de care beneficiază clienţii Arabesque?

Avem servicii de cea mai bună calitate. Asigurăm transport gratuit atât în Craiova, cât şi în zonele limitrofe, indiferent de produsul cumpărat sau de cantitate. Marfa achiziţionată va merge direct la proiect. Nu vorbim doar de proiecte mari, ci şi de proiecte mai mici sau reamenajări. O particularitate este că asigurăm gratuit şi transporturi specializate pentru materiale grele. Avem servicii de închiriere scule şi utilaje necesare în construcţii, un serviciu telefonic de rezervare a produselor, care se pot ridica apoi într-un minut. Totodată, oferim servicii specializate precum debitare, căntuire pentru plăci laminate, pentru cei care doresc să îşi realizeze mobila, colorare în mii de nuanţe a vopselelor, fasonare şi debitare oţel beton, practic toate serviciile necesare celor care vor să îşi construiască o casă sau vor să renoveze. Toate acestea sunt completate de echipa noastră, care numără 300 de profesionişti. Consilierii Arabesque sunt avizaţi să ofere sfaturi tehnice şi informaţii detaliate despre produse, astfel încât clientul să plece, într-adevăr, cu o soluţie, cu toate clarificările de care are nevoie.

 Magazinul Arabesque promite şi preţuri „indecent“ de mici

Periodic vom avea categorii de produse cu preţuri speciale. Arabesque are o tradiție de peste 20 de ani şi este lider în zona de materiale de construcţii şi finisaje, iar experienţa noastră comercială este suficient de vastă pentru a ne permite să le oferim clienţilor preţuri extrem de competitive, chiar „indecent“ de mici.

După reamenajarea magazinului Arabesque din Craiova, suprafața totală (depozit, magazin, parcări) este de 35.000 mp, valoarea investiției ridicându-se la 12 milioane de euro.

 

ARABESQUE în Craiova
Bulevardul Decebal, nr.111A
Telefon: 0251.438.597
E-mail: [email protected]
www.arabesque.ro
 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS