17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRecuperare medicală, sport şi frumuseţe într-un singur loc: Shape Up Center

Recuperare medicală, sport şi frumuseţe într-un singur loc: Shape Up Center

shapeup

Aparatele-minune ale centrului Shape Up din Craiova trasează noi direcţii în tratamentele medicale pentru corectarea posturii, recuperare şi activităţi sportive. În acelaşi timp, echipa Shape Up aduce pe piaţă cele mai noi produse şi tehnologii pentru înfrumuseţare.

Gândit pentru a oferi, într-un spaţiu unic, toată îngrijirea de care corpul nostru are nevoie, Shape Up Center îi întâmpină pe pacienţi cu o echipă formată exclusiv din kinetoterapeuţi şi cu un serviciu de diagnoză care are rolul de a evalua în detaliu starea fiecărei persoane şi rezultatele pe care le atinge în urma tratamentelor de care beneficiază.
„Totul începe printr-o diagnoză (evaluare), fiecare pacient are o fişă proprie, iar la evaluarea iniţială este cântărit, se stabilesc procentul de musculatură şi de ţesut adipos, se stabilesc obiectivele – cât doreşte să scadă în greutate, cât doreşte să îşi tonifieze musculatura etc. Avem un aparat foarte performant care poate oferi date extrem de detaliate despre fiecare persoană. La două săptămâni de tratament, pacientul se reevaluează, se stabilesc noi ţinte, se compară situaţia cu cea de la prima evaluare“, a explicat Aura Tudor, Asistent Manager Shape Up.

Terapii pentru sănătate

Echipamentele centrului Shape Up sunt cele mai noi şi mai avansate de pe piaţă, iar rezultatele sunt dovedite. Unul dintre aparatele-minune este Huber Motion Lab, care aduce beneficii mari nu doar pe parte de frumuseţe, ci şi pe parte de sănătate. Aparatul contribuie la realizarea unor progrese considerabile în recuperarea medicală.
„Huber-ul este bazat pe cele mai recente descoperiri legate de «feedforward», adică abilitatea înnăscută a sistemului nervos de a anticipa mişcarea. Aparatul este format dintr-o platformă oscilantă care se concentrează pe partea inferioară a corpului, o coloană ce se concentrează asupra spatelui şi mânere sensibile la mişcare ce captează forţa superioară a corpului, detectează şi corectează dezechilibrele musculare. Astfel întreg corpul este antrenat, iar rezultatele sunt spectaculoase şi se obţin în timp record“, menţionează Nicoleta Belea, kinetoterapeut la centrul Shape Up.
În timpul utilizării echipamentului, depozitele de grăsime se ard simultan cu dezvoltarea musculaturii şi corectarea posturii. Huber Motion Lab este folosit şi de cele mai prestigioase instituţii sportive din lume, are protocoale presetate pentru 12 sporturi şi ajută sportivii să se recupereze după eventuale accidentări, cu precădere în cazul problemelor legate de menisc sau ligamente. „Poate fi folosit de oricine, inclusiv de copii (de la nouă ani în sus). Oferă rezultate spectaculoase în tratarea problemelor coloanei şi este foarte eficient şi în cazul persoanelor care au suferit accidente vasculare sau în cazul persoanelor vârstnice, întrucât scade frecvenţa cardiacă până la zece bătăi pe minut“.
Craioveni afectaţi de cifoză, scolioză sau Parkinson se tratează cu succes la Shape Up Center, iar proaspetele mămici se recuperează mult mai rapid graţie programelor postpartum oferite de Huber şi de alte aparate de la Shape Up Center.
Fiind un aparat foarte complex, clienţii ShapeUp sunt mereu asistaţi de unul dintre membrii echipei, care le corectează postura şi au grijă ca programele să fie parcurse până la final conform instrucţiunilor.

Detoxifiere şi tratamente faciale 100% naturale

Shape Up Center oferă, mai nou, şi tratamente faciale prin LPG, în combinaţie cu produse Babor, 100% naturale. „Avem produse de top, cele mai bune produse care se găsesc pe piaţa din România. Nu avem adaos mare, astfel încât preţurile sunt comparabile cu produsele din farmacie. Diferenţa, din punct de vedere calitativ, este, însă, foarte mare. Produsele sunt naturale, avem uleiuri pe bază de plante, celule stem din plante. Tratamentele acţionează din profunzime spre partea de suprafaţă a pielii, ca o mică chirurgie plastică, similar injecţiilor cu acid hialuronic, doar că sunt 100% naturale şi noninvazive. Rezultatele sunt fantastice. În funcţie de tratamentul ales, pielea este reîntinerită cu patru până la zece ani“, subliniază Aura Tudor.
Altă terapie Shape Up bazată pe produse 100% naturale este apiterapia, care presupune folosirea mierii pentru detoxifierea organismului şi pentru îndepărtarea celulitei. „Provenienţa mierii este esenţială în cazul apiterapiei, deoarece trebuie să fie absolut naturală. Pentru detoxifiere, se efectuează un masaj cu miere, însă manevrele sunt diferite faţă de masajul clasic, iar procedeul poate fi uşor dureros spre final. Masajul se face în special pe spate, unde se află centrii nervoşi de pe toată coloana. Prin mişcări specifice ale kinetoterapeutului, mierea pătrunde şi iese din piele până se face albă, semn că a atras toxinele din straturile superioare ale pielii. Tratamentul  este foarte benefic  în perioada rece şi cea de tranziţie pentru că dă un plus de vitalitate. Efectele sunt pozitive şi în tratamentul anticelulitic. Celulita este, de fapt, o inflamaţie a ţesutului adipos, iar mierea este un antiinflamator natural. Prin masaj, pielea se şi exfoliază, se curăţă, devine mai catifelată“, detaliază Nicoleta Belea.
Salonul are dotări de ultimă generaţie pentru remodelarea corporală, însă aparatele aduc şi beneficii pentru sănătate, precum stimularea circulaţiei sangvine, a drenajului limfatic, eliminarea toxinelor (VacuPower) sau terapiile pentru musculatură, tratamentele ortopedice şi de recuperare (Huber, Ultratone Futura Pro, Powerplate).

Cum puteţi contacta Shape Up Center

La adresa Calea Bucureşti, nr. 9, Bl. U1, etaj 1
Pe web: www.shapeupcenter.ro
Pe facebook: www.facebook.com/shapeUPlpg

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS